slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Klub sto - 2 puta korišćen. Medijapan - VISOKI SJAJ

17.710 din

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
465
18
pre 11 dana
Cold Hill Shop Doo
Član od 27.10.2022.
Svi oglasi

Pozdrav, Laza je ovde 

 

Imam klub sto, kupljen nov pre 2 godine, plaćen je 40000rsd. Sada takodje ovakav sto ne može se naći ispod 40.   

 

Samo što smo dobili dete, žena i ja smo hteli da imamo minimalistički kvalitetan klub sto, da ulepšamo stan i koristimo ga, stim što kao neiskusni u roditeljstvu, brzo smo shvatili da je sto nizak i da je najbolje da ga sklonimo dok je dete malo zbog ne daj Bože povreda.  

 

Posle je krenulo prohodavanje, pa hodanje pa odrastanje i sto i dalje ne koristimo nikako. Došlo drugo dete i ne zna se jos kada ce na red doci klub sto : ))

 

Za dve, dve ipo godine, korišćen je 2 puta sve ukupno, kad su došli gosti na useljenje pa je poslužio na kratko. Nakon toga stoji u čošku godinama što je greota, nama smeta vama može biti idealan.  

 

Ako vam se dopada ova varijanta stola, budite slobodni kontaktirajte me.  

 

Poseduje veliku fioku na izvlacenje, koja resava puno potreba a ne vidi se da fioka postoji dok je ne izvucete. Sve je u liniji.  

 

066/5777757

 

 

ID Oglasa: #158749062
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.