slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Klub vintage metalni stočić

550 €

Beograd | Novi Bg.
Novo
Dostupno odmah
168
1
pre 13 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Vlada
Član od 11.11.2014.
Svi oglasi

Vintage čelični klub stočić odlikuje jednostavnost, prefinjenost i funkcionalnost.

Budite originalni i opremite Vaš prostor zanimljivim nameštajem. Nov praktičan čelični vintage klub stočić, sinonim za sofisticiranost i nenametljvost je crna boja.

Vintidž stil u uređenju enterijera danas je veoma popularan i inspirativan, kako za dizajnere, tako i za one koji sami uređuju svoj dom. U njemu preovađuju pastelne boje, pa deluje smirujuće i opuštajuće, a cvetni dezeni koji su takođe često zastupljeni, prostoru daju posebnu romantičnu notu.

Vinitdž nameštaj već na prvi pogled deluje udobno i odiše toplinom.

Jedinstvenost, kvalitet izrade i materijala čine ga veoma cenjenim, pa vremenom ovi komadi nameštaja postaju sve skupoceniji.

Jedinstven estetski koncept uređenja životnog prostora, oplemenjen klasičnim dekorativnim akcentima. Prelep praktičan čelični stočić ofarban bezbojnim lakom ili po želji kupca, sto je rasklopiv radi lakšeg transporta. Ploča od metalnog lima. Započnite svoju priču sa dragim osobama tako što ćete bezbedno odložiti Vašu šoljicu na klub sto.

Klub sto se zbog svog savremenog dizajna može prilagoditi različitim prostorima, a može koristiti, pored vašeg doma, i u kancelarijama i ostalim poslovnim objektima. Idealno mesto za odlaganje knjiga, časopisa i posluživanje poslastica za vaše prijatelje.

Možete i u moderno opremljen dom uneti neki stariji predmet. Šta god da odlučite, nema sumnje da ćete biti zadooljni originalnošću svog životnog prostora.

Dimenzije: Dužina: 120cm; Širina: 90cm; Visina: 45cm;   Težina: 65kg

Zvati radnim danom od 9 do 18h

ID Oglasa: #163409757
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.