slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Rebecca Mobili Shabby, drvo Paulovnije, siva,71x35x25cm

10.500 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
91
3
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

DETALJI: Dimenzije:  V 71 x Š 35 x D 25 cm -  Fioke (4): V 14,5 x Š 28.6 x D 25 cm  -  Boja: Bela, siva - Materijal: drvo Paulovnije

UNAPRED SKLOPLJENA I SPREMNA ZA UPOTREBU:  Niste ljubitelj Uradi Sam proizvoda? Rebecca komodica doćiće u vaš dom unapred sklopljena i spremna za upotrebu. Otvorite paket i stavite je gde želite.   

RAZNOVRSNA:  Može se koristiti na različite načine i u različitim prostorijama. Pogodna je i kao komodica u spavaćoj sobi, u hodniku, kupatilu za odlaganje kozmetike, četki, šnaa ili kao komodica u dnevnoj sobi.

LAGANA I ZGODNA: Rebecca komodica sa fiokama napravljena je od drveta Paulovnije. Paulovija je posebno lagan materijal. To komodicu čini zgodnom i lakom za pomeranje. Možete s vremena na vreme promeniti prostoriju u kojoj se nalazi, kao i njenu namenu.

SHABBY STIL:   Boja  nanešena tehnikom kiseljenja, kao i meke boje, daju drvenoj Rebecca komodici savršen izgled starog, i lako se uklapa u shabby spavaću ili dnevnu sobu. Idealna kombinacija sa prostorijom u pastelnim nijansama žalfije i lavande.

 

 

Specifikacija

Visina 71 cm

Širina 35 cm

Dubina 25 cm

Težina 3.3 kg

Boja Bela, siva

Materijal Drvo Paulownia 

Stil Shabby

Fioke 4

 

Komodica  u shabby-chic stilu ističe po svojom vintage završnom obradom koja joj daje ''stari'', ali elegantan izgled. Drvo je u srcu ove kolekcije, stvarajući prirodan, shabby-chic izgled. Savršeno za svaku prostoriju u vašem domu.

ID Oglasa: #162110910
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.