slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Rebecca Mobili Shabby Vintage kom, drvo Paulovnije, 86x32x27

11.500 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
122
3
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

DETALJI: Dimenzije:  V 86 x Š 32 x D 27 cm -  Fioke (2): V 14 x Š 25.5 x D 22 cm -  Vrata (1):    V 41 x Š 25.5  cm -  Boja: Bela, bež - Materijal: drvo Paulovnije

UNAPRED SKLOPLJENA I SPREMNA ZA UPOTREBU:  Niste ljubitelj Uradi Sam proizvoda? Rebecca komodica doćiće u vaš dom unapred sklopljena i spremna za upotrebu. Otvorite paket i stavite je gde želite.   

POGODNA ZA MANJE PROSTORE:    Rešite svoje probleme sa prostorom. Njen mali i  vitki oblik omogućava vam da je stavite čak i u manje prostorije. Savršena je u kupatilu.  

SHABBY STIL:   Meke i prefijene boje, krem i bela, savršene su za nameštaj u shabby stilu. Dekorativni natpis na fiokama daje vintage dodir. Idealna je u kombinaciji sa kupatilom u shabby stilu. Možete je koristiti i da upotpunite dekor u Skandinavskom stilu svetlijih tonova.  

PRIRODAN I EKOLOŠKI DRVENI NAMEŠTAJ:    Lagano i svetlo obojen drveni ram, vrata i fioke, naglašavaju topao i autentičan izgled drveta. Kompletna komodica napravljena je od drveta Paulovnije. Paulovnija je biljka koja brzpo raste, sa visokim prinosom. Smanjen je otpad pomognuta ekologija

 

Specifikacija

Visina 86 cm

Širina 32 cm

Dubina 27 cm

Težina 3.7 kg

Boja Bela, bež

Materijal Drvo Paulownia 

Stil Vintage

Fioke 2

ID Oglasa: #162110991
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.