slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Set Za Klizna Vrata Pregradna 3.0M Ep 51

9.798 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
90
1
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Zorule
Član od 15.03.2019.
Svi oglasi

SET ZA KLIZNA VRATA PREGRADNA 3.0M EP 51

ŠIFRA: SMA 412311

SET ZA KLIZNA VRATA PREGRADNA 3.0M EP-51

Kompletan mehanizam za klizna vrata koji će vaš prostor transformisati



Specifikacija

  • Tip: Kompletan mehanizam

  • Namena: Za klizna vrata

  • Materijal: Aluminijum/Čelik/PVC

  • Dimenzija: 3m

  • Masa: 2kg

  • Proizvođač: EURO-PROFIL

  • Uvoznik: EURO-PROFIL

  • Zemlja porekla: Srbija



Kada je u pitanju praktičnost i funkcionalnost, SET ZA KLIZNA VRATA PREGRADNA 3.0M EP-51 predstavlja idealno rešenje. Ovaj komplet mehanizam, koji se sastoji od aluminijumske gornje šine AL 51 dužine 3m, mehanizma OP 51 i PVC vođice odgovarajuće dužine, ima sposobnost da transformiše vaš prostor na nenadmašan način.


Jedna od ključnih prednosti ovog mehanizma je maksimalna nosivost od 60kg, što ga čini pogodnim za različite vrste i veličine vrata. Bez obzira da li se radi o kliznim vratima u vašem domu ili poslovnom prostoru, ovaj set će se savršeno uklopiti.


Mehanizam OP 51 predstavlja srce ovog seta, pružajući izuzetno stabilnu i sigurnu podršku za vaša klizna vrata. Sastoji se od dva para točkića, metalnih pločica za vezu sa vratima, dva PVC stopera, usmerivača pravca kretanja, metalnih L nosača šine za zidno kačenje i PVC profila koji se postavlja sa donje strane vrata i u koji ulazi metalni usmerivač pravca. Ovaj kompleksan mehanizam obezbeđuje glatko klizanje vaših vrata i garantuje njihovu dugotrajnost.


SET ZA KLIZNA VRATA PREGRADNA takođe dolazi sa odgovarajućim šrafovima za montažu na telo vrata, čime se olakšava i ubrzava sam proces instalacije. Uz sve što je potrebno, svi koraci postaju jednostavni i brzi.


Sa ovim setom, vaš prostor će dobiti ne samo novu dimenziju u smislu praktičnosti, već i estetski izgled koji odiše elegancijom. Aluminijumska gornja šina AL 51 pruža stabilnu podršku, dok PVC vođica obezbeđuje tiho i bezbedno klizanje vaših vrata.


Imajući u vidu sve ove prednosti, SET ZA KLIZNA VRATA PREGRADNA 3.0M EP-51 je pravi izbor za vas. Uverili smo se u njegovu izuzetnost tokom naših testiranja i možemo sa sigurnošću reći da će zadovoljiti sve vaše potrebe.


Neka vaš prostor postane funkcionalniji i estetski privlačniji uz SET ZA KLIZNA VRATA PREGRADNA 3.0M EP-51!



Prednosti:

  • Lakoća montaže: Seta dolazi sa svim potrebnim šrafovima za brzu i jednostavnu instalaciju.

  • Glatko klizanje: Zahvaljujući stabilnom mehanizmu OP 51, vaša klizna vrata će se lako i mirno otvarati i zatvarati.

  • Estetski dizajn: Aluminijumska gornja šina i PVC vođica pružaju elegantan izgled koji će unaprediti estetiku vašeg prostora.

  • Izuzetna nosivost: Maksimalna nosivost seta je 60kg, što ga čini pogodnim za različite vrste i veličine vrata.



Uverite se sami u izuzetnost SETA ZA KLIZNA VRATA PREGRADNA 3.0M EP-51 i neka vaš prostor postane još funkcionalniji i estetski privlačniji. Ne propustite ovu sjajnu priliku da transformišete svoj prostor na najbolji mogući način!




ID Oglasa: #161611906
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.