slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Markeri za popravku reparaciju nameštaja i drvenih podova

499 din

Beograd
Novo
Dostupno odmah
440
24
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alex Shop
Član od 14.07.2017.
kp izlog

Ukoliko imate bilo kakva oštećenja nameštaja, ogreborine ili fali neki deo, sada ga veoma brzo i lako možete sami u potpunosti reparirati. Za 5min nameštaj će biti kao nov!

Koristite markere da popravite i sakrijete površinske ogrebotine na nameštaju, ormarima, lajsnama, vratima, podovima, oblogama i svim drvenim površinama u Vašem domu.

Boje markera su usklađene sa najčešćim završnim obradama drveta – svetlo, srednje i tamno braon. Markeri se lako mešaju kako bi se slagali sa skoro svakom bojom drveta.

Dizajn markera za nameštaj daje trenutne rezultate bez nereda. Lako za svakoga!
Osuši se na dodir za nekoliko sekundi. Savršeno za one koji traže rešenje lako za upotrebu koje ne zahteva veliko znanje i sate za pripremu ili farbanje.

Sadrži UV apsorbere koji odolevaju bledenju, tako da su veoma dugotrajno rešenje za sav nameštaj u Vašem domu.

ID Oglasa: #150112169
Informacije

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.