slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Ormaric za cipele - Platneni cipelarnik - Stalak za obucu

2.500 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
437
10
pre 10 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dragan
Član od 30.11.2020.
Svi oglasi
Opis

* Izvrsna netkana tkanina: otporna je na vlagu, fleksibilna, lagana, prozračna, netoksična i ne iritira. Također s površinskom tkaninom za laminiranje barijere, čime pružaju čisto i sigurno okruženje za vaše cipele.

* VISOKOKVALITETNA KONSTRUKCIJA: Izrađena od vodootpornih trajnih polica od tkanine, čeličnih cevi i čvrstih plastičnih spojnica za izuzetnu pouzdanost i izdržljivost, može vas savršeno zadovoljiti u svakodnevnoj organizaciji.

* Organizator koji štedi prostor: Veličina stalka je dobra kolekcija vaših cipela, knjiga ili drugih dodataka za vaš mali ormar, garderobu, kabinet, predsoblje, garažu i druga skladišta.

Uvek smo akutno svesni problema sa skladištenjem odeće i obuće, posebno kada nema stacionarnog, poznatog nameštaja, na primer, u zemlji, kada se selimo u hostel ili u privremeni iznajmljeni stan. U ovom slučaju nije potrebno kupiti skupi, glomazni ormar, dovoljno je kupiti jeftin, ali vrlo praktičan ormar od tkanine za odlaganje stvari i obuće.
Na bočnoj strani ormarića nalazi se veliki džep za razne sitnice.

Glavne karakteristike:

- Širina ormarića: 118 cm.
- Dubina ormara: 30 cm.
- Visina ormarića: 110 cm.
- Okvir: metalne cevi Ø 12 mm. + plastika. adapteri
- Materijal presvlake: Spunbond (lagani, prozračni i vodoodbojni materijal)
- Broj polica: 12

Ormarić za cipele s platnenom navlakom. brzo se sastavlja i rastavlja, bez matica i vijaka i bez upotrebe alata. Za pohranu se može sklopiti u kompaktnu kutiju 60x31x7 cm.

Sve proizvode možete naručiti na 0607677675 i 0600773300 Dragan. Šaljem brzom poštom, a može i lično preuzimanje. Hvala na ukazanom poverenju.
ID Oglasa: #149325291
Informacije
Napomena:    Moguća dostava na teritoriji Novog Beograda za samo 400dinara.   Za ostali deo grada 500 dinara. Za više informacija pozovite. Hvala
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.