slika
1 od 1

4 IK Polica za kuhinju na izvlačenje

3.100 dinFiksno

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
14
1
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Helena
Član od 10.08.2023.
Polica za kuhinju na izvlačenje Savrsen organizerPolica za kuhinju na izvlacenje visenamenska, takodje pogodna i za ostale prostorije. Savršena polica. Materijal : legirani čelik, plastikaBoja : CrnaPosebna karakteristika Otporan na rđuBroj polica 2Potrebna montaža DaTip montaže CountertopPogodan za različite namene, racionalno korišćenje prostora ispod sudopere, prostora na radnoj površini, prostora za ormare. Savršeno za kuhinju, kupatilo, dnevni boravak. Veliki kapacitet za skladištenje. Može da skladišti dnevne potrepštine kao što su flaše sa začinima, kuhinjski pribor, voće, povrće, toaletni pribor, kozmetika i tako dalje. Organizacija na izvlačenje. Fioka ima dizajn na izvlačenje, koji je gladak i zgodan. Dno fioke ima graničnike i bodljike, koje sarađuju sa stazom na polici, a fioka neće otpasti kada se izvuče. Snažno nosivo skladište Materijal od ugljeničnog čelika, pravi materijal, jaka nosivost, stabilan i ne trese, otporan na rđu i vlagu, izdržljiv. Šuplji dizajn na dnu, automatska drenaža, ventilacija. Boja: crna, bela.   Veličina: 18,5cm * 40cm * 33cm
ID Oglasa: #165646017
Informacije
Roba isključivo salje dobavljaci, nema licno preuzimanje. Proizvodi se uglavnom šalju : Aks i Beks  službom, ptt zavisi od težine paketa Šta može da se šalje Postexpresom ili kao CC paket, ja napišem. Na sve aparate, uređaje imate radnu garanciju. Rok za reklamaciju 2 dana uz obavezan snimak.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.