slika
slika
slika
1 od 3

Polica ModernHome bamboo 2

6.390 dinFiksno

Beograd
Novo
23
3
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Baby Shop doo
Član od 17.10.2008.
kp izlog

Modernhome Bamboo polica predstavlja izuzetno elegantan i funkcionalan komad nameštaja, idealan za unapređenje enterijera vaše dnevne sobe, spavaće sobe, hodnika ili čak kupatila. Ova polica je pažljivo osmišljena kako bi zadovoljila estetske
i praktične potrebe korisnika. Sa modernom završnicom koja ističe prirodnu lepotu bambusovog drveta, ova polica donosi toplinu i sofisticiranost prostoru. Konstrukcija od bambusa garantuje stabilnost i dugotrajnost, dok istovremeno doprinosi ekološkoj svesti, jer se radi o održivom materijalu. Tri praktične police od lakiranog medijapana nude dovoljno prostora za organizaciju knjiga, postavljanje biljaka ili izlaganje raznih sitnica koje dodaju lični pečat vašem prostoru. Ova polica je takođe veoma svestrana, mogućnost postavljanja je različitim prostorijama, od dnevnih soba do kupatila, zahvaljujući svojoj prilagodljivosti i kompaktnom dizajnu. Modernhome Bamboo polica ne samo da je funkcionalna, već i estetski doprinosi prostoru, pružajući harmoniju i sklad u enterijeru.

Sa pažljivo odabranim materijalima i elegantnim dizajnom, ova polica je savršen izbor za one koji traže spoj stila,
praktičnosti i ekološke odgovornosti u svom domu.

ID Oglasa: #164365588
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.