slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Ugaona polica za kupatilo (100-260cm)

1.999 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
1.249
24
danas
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Svetlana
Član od 06.03.2021.
Svi oglasi
UGAONA POLICA ZA KUPATILO
Ugaona teleskopska multifunkcionalna polica za kupatilo (od 100cm - 260cm visina).  Moze da izdrzi tezinu do 15kg ukupno na sve cetiri police.  
Praktična ugaona polica sa podesivim teleskopskim stubom. Uklapa se u sva kupatila, bilo u kabini za tuširanje ili u kadi. To ga čini vrlo fleksibilnim Podesiva od 100 do 260 cm.  Na hromiranom glatkom teleskopskom stubu nalaze se 4 police za odlaganje i vešalica. Ovde možete staviti bilo koji šampon, sapun, uređaj ili druge proizvode za negu. Pojedinačni plastični odeljci imaju drenažne rupe, tako da ne akumuliraju vodu i ne izazivaju buđ ili jaku kontaminaciju.  
Za ugradnju police nisu vam potrebni dodatni alati, lako možete prilagoditi teleskopsku šipku na željenu visinu, a zatim je pričvrstiti. Visoku stabilnost obezbeđuju gumene nožice pričvršćene na krajevima šipke. Oni imaju efekat protiv klizanja i imaju male drenažne žlebove preko kojih se višak vode može odvoditi. Ovo sprečava stvaranje plesni. Čišćenje konvencionalnim deterdžentima, glatka površina i zaobljeni oblici olakšavaju čišćenjeIsporuka se obavlja brzom poštom.
Pošaljite nam poruku na KP/Viber/Sms
Sa vašim ličnim podacima:
-Ime i prezime
-Ulica i br
-Mesto i poštanski br
-Kontakt telefon (obavezno)
Preuzimanje se može obaviti i lično na Novom Beogradu  od 11h-14h i na Konjarniku, kod kafica Troy-a u ulici Mihaila Todororovića 12 ( posme 17.30h do 18.30h, uz potvrdu do 14h).
Naš kontakt je 0637766362
Pogledajte našu kompletnu ponudu na KP nalogu
ID Oglasa: #119328101
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.