slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Plakar - garderober - noćni stočići - spavaća soba

22.000 din

Beograd | Palilula
Korišćeno
Dostupno odmah
45
1
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Aleksandra
Član od 07.05.2018.

Prodajemo komplet nameštaja za spavaću sobu, idealnu i za druge prostore prema vašem ukusu.

 

Glavni deo ove ponude je prostrani ormar čije su dimenzije širina 250, dubina 60, visina 226 (preporučujemo minimum prostora od 230). Sastoji se iz tri dela. Levi i desni deo od po 100 cm širine odlikuju gornje i donje police, dok je u sredini deo za kačenje ofingera. Središnji deo se sastoji od polica u prve dve trećine, dok je u dnu deo sa fiokama.

 

Ormar prate dva elegantna noćna stočića, širine 52, dubine 43, visine 49, kao i multifunkcionalna komoda koja se može koristiti kao prostor za šminku, odlaganje ili kao polica. Dimenzije komode su 100cm širine, 42cm dubine i 65cm visine.

 

Ovaj set nameštaja je nama bio jedinstven jer je bio deo istog kompleta, stvorenog s pažnjom prema detaljima. Boja mu je bela, ali preporučujemo da se još dobro istrlja da bi dobio svoj stari sjaj. Iako je nameštaj već prošao kroz neke životne trenutke, fizički nedostaci su evidentni i prikazani na priloženim slikama.

 

Imajte na umu da je plakar već rasklopljen zbog naše nedavne selidbe (stoga ga morate ponovo sklapati sa vašim majstorom), dok su noćni stočići i komoda spremni za preuzimanje u sklopljenom stanju.

 

Svi vaši upiti i pitanja su dobrodošli putem poruka na KupujemProdajem. Ako vam se ovaj nameštaj dopada i imate ozbiljan interes, rado ćemo sa vama razgovarati o svim detaljima i pronaći zajedno idealan novi dom za ovaj set.

 

Nalazimo se u Beogradu, na adresi 29. novembra.   Srećno!

ID Oglasa: #166213270
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.