slika
slika
slika
slika
1 od 4

Dekorativni stalak za bure rakijsko , vino - epoxy , drvo

KontaktZamena moguća

Pančevo
81
1
pre 9 dana
Milos
Član od 02.11.2012.
Svi oglasi
Stalak je moj dizajn, u ovom slucaju prilagodjen stolu koji sam radio za istog kupca ( nisam uspeo da pronadjem nista slicno na internetu )
Kombinacija drvo (orah), epoxy , kovano gvozdje. Zasticen jednim od najkvalitetnijih akrilnih lakova Italijanskog brenda "Sirca".

Sam stalak je visine 72 cm, prilagodjeno standardnoj visini stola za ručavanje. Postoji mogucnost oscilacije u dimenzijiama po zahtevima kupca, kao i izmene pohedinih detalja.
Radjen za bure od oko 50l.
Police su ujedno nosači za casice i čokanjčiće, mogu se praciti i za vinske čase.

Lep i jako zanimljiv detalj za prezentacije i svečane dogadjaje ukoliko zelite da na unikatan nacin ugostite posetiocei ili sa stilom prezentujete sopstveni proizvod.

Moguce su i oscilacije u boji drveta, ja sam u ovom slučaju koristio jednu od mojih omiljenih nijansi oraha u kombinaciji sa crnom epoxy smolom. Postolje ima i tockice, pa ga je jako lako premstati po potrebi u razlicite delove prostorije.

Neke od mojih ostalih radova moze pogledati na mom You Tube kanalu " Milic DIY ".
ID Oglasa: #165013934
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.