slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

HIDE sklopivi radni sto, u zidu, bela

130 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
230
10
pre 11 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

HIDE - sto iz zida koji štedi prostor     

 

Mali prostori zahtevaju pametna dizajnerska rešenja. Jedan od njih je radni sto iz zida, koji ne samo da štedi prostor, već nudi i pravu radnu i skladišnu površinu. Dakle, dobro odabran sklopivi sto transformisaće vaš enterijer.

Hide sklopivi sto je suština funkcionalnosti i savremenog dizajna. Opremljen praktičnim policama, omogućava vam da odložite knjige i sve neophodne dodatke tokom rada, a zatim ih sakrijete zahvaljujući preklopnom ležištu. Funcionalni sklopivi sto će vam pomoći da brzo napravite mali, udoban radni prostor i neće vas izložiti riziku da zatrpate prostoriju.

Pametno uredite svoju unutrašnjost pomoću Hide  sklopivog stola!

 

 

  • Kompaktan i multifunkcionalan Na prvi pogled, izgleda kao zatvorena zidna polica. U nekoliko jednostavnih koraka, transformiđe se u mali sto. Unutra možete smestiti različite predmete, knjige, kancelarijski materijal, i još dosta toga.     
  • Uvek uredan sa spoljašnje strane Da li vam je ponekad na stolu kreativni nered? Da li nekad nemate vremena da sredite sve svoje stvari?  Sklapajući sto  HIDE je optimalno rešenje- u nekoliko jednostavnih koraka pretvorićete sto u zidnu policu. I sav vaš privatni rad zaštićen je od radoznalih pogleda.   A takođe i od prašine.  Častite sebe stolom, koji za tren postaje zidna polica koja štedi prostor!    
  • Napomena: Proizvodu je potrebna montaža i dolazi sa jednostavnim uputstvom za instalaciju. Slike su samo u svrhu prikaza.   Zbog drugačijeg osvetljenja u sobi i podešavanja ekrana, mogu se javiti devijacije u boji i sjaju.  S obzirom na različite tipova zidova ( gipsane ploče, beton, itd. ), zidni nosači i pričvršćivači nisu uključeni u isporuku.

Dimenzije
Visina: 78 cm
Širina: 60 cm 
Dubina: 24 cm

Visina stola: 75 cm

Sve dimenzije su približne

Boja: Bela 
Broj paketa: 1 
Materijal: Laminirana iverica
Zaštita ivica: ABS ivice 

ID Oglasa: #163132968
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.