slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Radni sto sa 2 fioke Modern Home

20.880 dinFiksno

Beograd
Novo
7
1
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Baby Shop doo
Član od 17.10.2008.
kp izlog

Dobrodošli u svet elegantne multifunkcionalnosti sa našim modernim radnim stolom, koji nije samo radna površina, već i estetski doprinos svakom prostoru. Ovaj izuzetan radni sto, izrađen sa pažnjom prema detaljima, pruža višestruku upotrebu u kancelariji, kućkancelariji kod kuće, predsoblju ili kutku za šminkanje.

Belu boju ovog radnog stola smo pažljivo odabrali kako bismo uneli osećaj svežine i prozračnosti u svaki prostor.

Njegova neutralna nijansa omogućava lako uklapanje sa različitim dekorima, dok stilizovane nogare od bambusovog drveta donose prirodnu i toplu notu.

Sa dve prostrane fioke, ovaj sto omogućava organizaciju dokumenata, kancelarijskog materijala ili ličnih stvari, čime se stvara uredan i funkcionalan radni prostor. Njegova kompaktna veličina ga čini savršenim izborom za kućne kancelarije ili manje prostorije, pružajući maksimalnu upotrebu prostora.

Ovaj sto nije samo radna površina, već i savršen dodatak za predsoblje kao polica za odlaganje ključeva, naočara ili dekorativnih detalja. Takođe, njegova elegantna pojava ga čini idealnim mestom za sminkanje i odlaganje kozmetičkih proizvoda, čime se stvara lični kutak lepote.

Ovaj multifunkcionalni radni sto vam pruža elegantan spoj funkcionalnosti i stila. Sa belom bojom i nogarima od bambusa, ovaj sto će unaprediti svaki prostor, dok njegova svestranost čini da se ističe kao višenamenski komad nameštaja, koji lako možete prilagoditi shodno vašim potrebama.

ID Oglasa: #164321542
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.