slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Actona Emilia stolica, 83x57x59cm, pliš/hrast masiv, siva

130 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
56
2
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

Na stanju 1 stolica

Emilia stolica je izuzetno atraktivan komada nameštaja u skandinavskom stilu. Postavljeno sedište napravljeno je od plišane tkanine, i ima prelepe vertikalne šavove na naslonu. Baza je od nauljenog masiva hrasta, i izgleda savršeno.  

  • Brend: Actona
  • Vrsta proizvoda: trpezarijska stolica
  • Dimenzije: 83 x 57 x 61 cm, težina: 9.8 kg
  • Materijal: tapacirung: VIC tkanina tamno siva 28 (pliš) vertikalni šavovi, baza: hrast, nauljen
  • Maksimalna nosivost: 120 kg
  • Dimenzije paketa:  58x50,5x61cm

https: //actonagroup. com/products/chairs/dining-chairs/details/emilia-18/vic-fabric-dark-grey-28-oak-oiled-2

Danish brend Actona Company  je renomirani proizvođač dizajnerskog nameštaja najvišeg kvaliteta, koji impresionira interesantnim dizajnom, kvalitetom izrade i pažnjom na najmanjim detaljima. Brend je prisutan na tržištu više od 30 godina, i prodaje jedinstvene proizvode u više od 90 zemalja širom sveta. Kompanija sarađuje godinama sa iskusnim arhitektama, stalno izbacujući nove, inspirišuće kolekcije na tržište.  .

Actona Company proizvodi nameštaj u pretežno skandinavskom stilu, obogaćenom retro notom, nekad i inspirisanim drugim stilovima, a svakako najnovijim svetskim trendovima u dizajnu nameštaja. Dizajneri brenda vešto kombinuju prirodno, svetlo drvo sa sivim, belim i delikatnim pastelnim bojama. Nameštaj odiše autentičnom elegancijom, savršenom završnom obradom i izuzetnom izdržljivošču. Jednostavan, lagan, delikatan nameštaj savršeno se uklapa sa ostalim elementima unutrašnjeg dizajna, stvarajući harmoniju. Najbolje izgledaju u skandinavskom, minimalističkom stilu, kao i u drugim tipovima enterijera, gde su zastupljeni red, jednostavnost i elegancija.   

Actona Company proizvodi moderne, elegatne sofe, udobne skandinavske stolice i fotelje, bočne i klub stočiće, i još mnogi drugi nameštaj i dodatke koji privlače pažnju. Sigurno će biti odlična dopuna vašem enterijeru. Actona Company nije samo dobra idelja za autentično uređenje enterijera. Savršena je i za kancelarijske enterijere i otvorene prostore. Actona Company je jedinstvena kombinacija umetnosti dizajna sa izvanrednom funkcionalnošću i udobnosti upotrebe. Odabriom nameštaja ovog brenda, možete biti sigurni da ste investirali u prelep nameštaj koji će vas služiti godinama.  

ID Oglasa: #162139826
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.