slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

HEIMSTARK set od 4 nogara podesive visine, 52-75cm, čelik

9.000 din

Beograd
Neispravno ili oštećeno
Dostupno odmah
39
0
pre 15 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

Malo zarđalo, ali ne smeta, samo estetski. Slike uživo. Pročitajte Informacije na kraju oglasa.

 

 

  • Bilo da vam je potreban udoban trpezarijski sto ili robustan radni sto, sa ovim nogarima možete napraviti željeni nameštaj i otkriti nova iskustva življenja.
  • Raspon podesivosti (52- 75cm+1.2cm preko okretne baze) omogućava vam da nogare koristite za različite namene, na primer, za sto studenta (110-190 cm visine), kancelarijski sto, trpezarijski sto, konzolni sto, različite radne stolove i još mnogo toga. Lepa nijansa sive boje lako se kombinuje sa svetlim drvetom (npr. hrastom), kako bi se stvorila moderna i opuštena atmosfera. U kombinaciji sa elegantnim tamnim drvetom, stvorićete vizuelni naglasak.
  • Lako se koristi - vaš nameđtaj je za tren sa vama zahvaljujući 4 komada potpuno produživih nogara koji su savršeno ravni i stabilni čak i neravne površine više nisu problem. Visokokvalitetni nerđajući čelik (cevi 1.5mm) praktično je neuništiv, čak i sa teškim opterećenjem (150 kg po nogaru) 
  • Klimav nameštaj i nezgodna podešavanja su stvar prošlosti - sa 4 zavrtnja, delovi nogu i ploča stola (drveni ili plastični, namenjeni za panele debljine 1,8 cm ili više) su sigurno pričvršćeni. Pomoću pokazivača sa 4 tačke možete brzo i precizno podesiti dužinu nogu, a pod je dobro zaštićen od ogrebotina.

 

 

 

ID Oglasa: #162564717
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.