slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

NAPOLI SET 4 stolice black

25.805 dinFiksno

Beograd
Novo
16
2
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Baby Shop doo
Član od 17.10.2008.
kp izlog

Set od četiri stolice brenda Bolzz, nazvan Napoli, predstavlja spoj elegantnog dizajna i udobnosti, savršen za moderno uređene prostore. Svaka stolica u ovom setu kombinuje moderan izgled sa funkcionalnošću, što je čini idealnim dodatkom
trpezariji, kuhinji ili radnom prostoru. Stolice su izrađene od visokokvalitetne polipropilenske plastike, što im osigurava izdržljivost i lako održavanje. Njihov moderni dizajn naglašava čiste linije i elegantne forme, doprinoseći estetskoj privlačnosti svakog prostora u kojem se nalaze. Ono što izdvaja stolice Napoli jeste tapacirani sedalni deo, koji pruža dodatnu udobnost tokom sedenja. Ovaj detalj čini ove stolice posebno prijatnim izborom za duže sedenje za trpezarijskim stolom ili u radnom okruženju. Crna boja stolica dodatno pojačava njihovu modernu estetiku, istovremeno ih čineći svestranim i lako kombinovanim sa različitim dekorativnim stilovima. Bez obzira da li se koriste u privatnom ili poslovnom prostoru, stolice Napoli pružaju optimalnu kombinaciju stila, udobnosti i funkcionalnosti. Ovaj set od četiri stolice brenda Bolzz, model Napoli, savršen je izbor za one koji traže modernu, udobnu i elegantnu opciju za svoj enterijer.

ID Oglasa: #164363613
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.