slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Vida Designs Windsor konzolni sto, 1 fioka, bela,MDF/iverica

5.900 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
46
2
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

 

Predstavljamo Windsor konzolni sto sa 1 fiokom, elegantan i raznovrstan komad nameštaja, koji kombinuje funkcionalnost i eleganciju. Ovaj konzolni sto dizajniran je da unapredi vaš životni prostor dok pruža praktično rešenje za odlaganje. Windsor konzolni sto ima elegantan dizajn jasnih linija, što ga čini savršenim dodatkom svakom hodniku, ulaznom prostoru ili dnevnoj sobi. Izrađen sa pažnjom na detaljima, može se pohvaliti čvrstom konstrukcijom koja osigurava izdržljivost i dugovečnost. Sa prostranom pločom stola, Windsor konzolni sto pruža izdašan prostor za odlaganje vaših oiljenih dekorativnih predmeta, porodičnih fotografija, ili čak vaze sa cvećem. Dodatak zgodne fioke, omogućava da vam neophodne sitnice budu uredno organizovane i uvek pri ruci.   Jedna od karakteristikama po kojima se ističe Windsor konzolni sto je donja polica. Ova dodatna polica za odlaganje pruža dodatni prostor za knjige, časopise ili dekorativne korpe, omogućavajući vam da optimizujete dostupni prostor i vaše lične stvari držite organizovanim.

Konzolni sto dizajniran je za praktičnost i raznovrsnost. Može se koristiti kao stočić u hodniku, stočić pored sofe ili pak elegantno radno mesto. Njegova kompaktna veličina čini ga idealnim za manje prostorije, dok i dalje pruža funkcionalnost i stil. Izrađen od kvalitetnih materijala, Windsor konzolni sto osigurava stabilnost i izdržljivost, garantujući dugovečno investiranje za vaš dom.   Njegov autentičan dizajn i neutralna završna obrada čine da se lako uklapa u različite stilove enterijera, od tradicionalnih do modernih.

 

Tehničke karakteristike

Dimenzije: V 74 x Š 50 x D 30 cmpribl.

Nosivost: 5kg fioka / 15kg polica / 25kg ploča stola

Materijal: MDF &iverica

Završna obrada: Obloženo praškastom bojom

Napomene: Ovaj predmet zahteva sklapanje sa obezbeđenim jasnim instrukcijama koje se lako prate. Stvarna boja proizvoda može se malo razlikovati usled podešavanja ekrana i osvetljenja u domu u odnosu na fotografije.

 

Karakteristike:

  • Raznovrsno odlaganje: Windsor konzolni sto sa 1 fiokom ima prostranu fioku, savršenu za neophodne sitnice, koje želite da čuvate na dohvat ruke, kao što su ključevi, beležnice itd.   
  • Donja polica: Ovaj konzolni sto ima pogodnu donju policu, koja pruža dodatni prostor za odlaganje knjiga, časopisa ili dekorativnih predmeta 
  • Elegantan dizajn jasnih linija: Sa elegantnim dizajnom jasnih linija, Windsor konzolni sto unosi dodir elegancije u svaki hodnik, ulazni prostor ili dnevnu sobu  
  • Izdržljiva konstrukcija: Izrađen od kvalitetnih materijala, Windsor konzolni sto osigurava stabilnost, i pouzdan je dugovečan komad nameštaja za vaš dom 
  • Raznovrsno postavljanje: Kompaktna veličina konzolnog stola čini ga pogodnim za različite prostore. Bilo da ga koristite kao stočić u hodniku, pored sofe, ili pak kao radni prostor, pruža funkcionalnost i stil u bilo kojem uređenju 

Specifikacija:

  • Dimenzije: pribl. V:74.0 x Š:50.0 x D:30.0 cm
  • Boja: bela
  • Materijal: MDF &iverica
  • Broj modela: 333642
  • Potrebno sklapanje: da
ID Oglasa: #163972765
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.