slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

ZYBUX sklopiva stolica, plastika, crna, prib.39x29x22 cm

3.000 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
50
3
pre 13 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi
  • Sklopiva plastična stolica, izuzetno jaka i neklizajuća,   pruža vam izuzetnu udobnost i sigurnost tokom upotrebe. Sa integrisanim ručkama, ova sklopiva stoličica je izuzetno praktična. Rasklapa se i sklapa jednom rukom, za sekund, što je idealno kada vam je druga ruka puna.
  • Ova stoličica je idealna za decu, može se koristiti u kupatilu, kuhinji, kancelariji, bašti, kampovanju, pecanju , napolju i na još mnogo mesta, zahvaljujući neklizajućoj sigurnosnoj funkciji. Potpuno se ravno sklapa, i možete je odložiti bilo gde, a takođe i poneti svuda sa sobom, na primer na piknnik na zadnjem sedištu vašeg automobila.  
  • Naširoko se koristi u kupatilu, kao pomoć deci, ili u kuhinju da odrasli dosegnu viši kuhinjski element, u kancelariji, na pecanju, napolju ili na kampovanju. Kod kuće se može koristiti da dosegnete do viša mesta u vašem domu.  
  • Deca je mogu nositi svuda, jer je lagana i laka za prenošenje. Stoličica se mora koristiti na suvoj i ravnoj površini. Kako je sklopiva, ne zauzima puno mesta u vašem domu ili kancelariji.  
  • Stoličica ima nosivost do 100 kg, približnih dimenzija 39 x 22 x 29 cm, ima siguran dizajn sa zaobljenim uglovima, i dostupna je u crnoj boji sa belim tufnama.
ID Oglasa: #162150862
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.