Nebojša

Subotica

Član od: 14.12.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Miševi i podloge

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Miš je došao u otvorenoj kutiji, kabal raspakovan, verovatno korišćen i u pogrešnoj boji. Prodavac je prvo pristao na zamenu, kriveći AKS i svog poslovnog partnera za neprijatnu situaciju, ali nakon skoro 3 meseca i bezbroj poruka, očigledno odustao.

Kompjuteri | Desktop > Monitori

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zeleo sam da kupim M.2 SSD ali nazalost to se nije desilo. Nakon sto mi je bilo cudno sto nije stiglo ono sto smo se dogovorili rekao mi je da je zbog korona virusa kasnjenje i da ocekuje da ce mu u petak stici roba. Na moje pitanje kada onda mogu da ocekujem proizvod kao i konstantaciju da je trebao da me obavesti o kasnjenju dobio sam blokadu za koju sam saznao tek kada sam mu u subotu (misleci da mu u petak stize roba) probao poslati novu poruku sa pitanjem da li je i kada ce poslati proizvod. Mozda je ovo jedinstvena situacija jer vidim da korisnik ima mnogo pozitivnih ocena ali definitivno negativno iskustvo koje mi je oduzilo sastavljanje kompjutera za 2 nedelje. Definitivno ne preporucujem saradnju (jer isto moze da se desi kada su reklamacije u pitanju)
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.