slika
slika
slika
slika
1 od 4

2 u 1 Četka za ravnanje kose sa 4 nivoa temperature- NOVO

3.000 din

Novi Sad
87
1
pre 14 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Domaćinstvo021
Član od 22.12.2022.
Svi oglasi

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. Slike su uživo. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet

Četka za ravnanje kose 2 u 1- dizajnirana za svakodnevnu negu da ispravi kosu i izgleda sjajno i zdravo, popravi oštećenu kosu i pripremi za odličan dan.

Antistatički negativni joni: ova pegla za kosu oslobađa milione negativnih jona koji mogu u velikoj meri smanjiti statički naboj kose, učiniti kosu glatkom i mekom, smanjiti ispucale vrhove i čvorove i zameniti konvencionalne izgorele pegle za prirodan i zdrav izgled.

4 vrste podešavanja temperature: temperaturni opseg ove četke za ispravljanje je 150℃-210℃, sa MCH tehnologijom, pogodan za sve tipove kose; Pored toga, LED displej direktno prikazuje tačnu temperaturu, 30 sekundi brzog grejanja i kontinuiranu temperaturu.

Automatsko isključivanje i zaključavanje temperature: Kao ugrađena bezbednosna funkcija, temperatura se automatski zaključava na unapred podešenu vrednost tokom stilizovanja. Ova četka za ispravljanje se automatski isključuje nakon 60 minuta neaktivnosti kako bi vam pružila dodatnu sigurnost.

Bezbednosni češljevi zupci protiv opekotina: Jedinstveni dizajn vazdušne sendvič strukture sa sigurnosnim čekinjama sa obe strane neće vam izgoreti ruke tokom rada, opremljen češljastim zupcima protiv opekotina oko gvozdenih zubaca sa kermet tehnologijom, koja može da ohladi kosu za stilizovanje i održava idealan oblik.

U oglasima imam veliki izbor parfema, opreme za kompjutere i telefone, opreme za domaćinstvo i automobile itd, tako da sam siguran da ćete naći još nešto zanimljivo za vas. Pravo na reklamaciju imate 15 dana od prijema paketa. Lično preuzimanje ili slanje putem kurirske službe. Kontakt 0658741995

ID Oglasa: #145785493
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.