Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Nega i lična higijena > Fenovi, prese i stajleri

slika
slika
1 od 2

5-u-1 uređaj za oblikovanje kose s toplim vazduhom,Hot Air

2.000 din

Požarevac
6
0
pre 14 dana
Nikola-Makce-Pozarevac
Član od 31.08.2009.
Svi oglasi

Hot Air Styler 5-u-1 uređaj za oblikovanje kose s toplim vazduhom, fen za kosu s negativnim jonima, uvijač za kosu, kombinacija sa zamjenjivom glavom četke, fen za kosu, četka za vrući zrak, četka za fen za sve tipove kose. alat za stiliziranje sušila za kosu? Susenje sa toplim vazduhom za žene dolazi s pet izmjenjivih nastavaka za četke koji olakšavaju ispravljanje, uvijanje, povećanje volumena i masiranje vlasišta. Kombinovanjem feniranja sa četkama za stilizovanje, različite dužine kose se mogu podesiti i kreirati različiti stilovi.

pegla za kosu na vrući vazduh koristi naprednu tehnologiju negativnih jona i keramički premaz za sprječavanje kovrčanja i statike. Zahvaljujući kombinaciji najlonske olovke i čupavih vlakana, susenje za kosu minimizira zapetljavanje i lomljenje te osigurava ugodnu masažu vlasišta.

Fen za kosu za volumen apsorbira 1000W/110V i pruža 3 kontrole temperature kako biste dobili veću kontrolu pri oblikovanju kose. Takođe je savršen za upotrebu u različitim godišnjim dobima za sve tipove kose tako da lako možete dobiti frizuru koju ste oduvijek željeli.

Hot Air Styler kupljen kao nov medjutim nikad koristen.

ID Oglasa: #165965662
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.