slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Automatski uvijač kose stajler iGutech

51 €

Novi Sad
Dostupno odmah
50
0
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Roba Iz Švajcarske
Član od 26.11.2012.
Svi oglasi

Fantastični aparat za uvijanje kose nemačkog proizvidjača iGutech Hair Curler, u crnoj boji.

Snaga: 20W

Podešavanje temperature 150-230 stepeni

Dužina kabla 2.8 metara

Podaci sa sajta:

1. Funkcija automatskog uvijanja. Ulazi ravna kosa, izlazi kovrdžava. Kosa se automatski uvlači u peglu za uvijanje obložena titanijumom, nežno umotava, drži i zagreva iz svih pravaca, kako bi se napravila savršena kovrdža.

2. Novi način za pametno uvijanje. Ugrađeni pametni senzorski čip i precizno kontrolisan motor bez četkica, može da identifikuje da li ima previše volumena kose da bi se uvila za jedan put, neurednu kosu ili greške u radu. Ako se te situacije dogode, odmah će prestati da radi, a zatim će poslati zvuk alarma i sprečiti zapetljavanje kose. Ako se kosa zaglavila u mašini, samo je uklonite blagim povlačenjem.

3. Savršeno iskustvo i efekat curlinga. Originalni strukturni dizajn čini kosu ravnomernijom i stabilnijom omotanom oko pegle za grejanje, kao rezultat toga, definicija kovrdžanja će se povećati za 60%, a oblik kovrdžanja traje ceo dan. Jedinstveni skriveni dizajn pegle za grejanje, dvostruka nega i oštećenja "0"** 0,39 kg neto težine proizvoda i izuzetno kratko vreme zagrevanja čine proces oblikovanja kose veoma lakim i brzim.

Četiri podešavanja tajmera (8/10/12/14 sekundi): za različite talase kose i temperaturu od 150°C do 230°C za različite tipove kose. 8/10 S——blage kovrče. 12 S——meke lokne. 14 S——jake lokne. (DA ZNAČI DA JE SVAKO TRAJANJE VREMENA KOMPLETNO, BIĆE BIP) 150° C -190°C— delikatna, farbana ili oštećena kosa. 190°C - 210°C———normalna i zdrava kosa 210°C - 230°C——gruba ili prirodna kovrdžava kosa.

Tri (3) pravca uvijanja: Desno - Automatsko - Levo: Kontrola pravca dozvoljava stvaranje ravnomerno definisanih kovrdža u jednom smeru i prirodno mekih uvojaka u suprotnom smeru. AUTO ISKLJUČIVANJE: Ako nema pritiskanja dugmeta 20 minuta, mašina prelazi u režim pripravnosti, ako uređaj ostane uključen duže od 60 minuta, automatski će se isključiti.

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske.

ID Oglasa: #156825207
Informacije

U mojim oglasima imam raznih uredjaja i aparata i svašta drugo zanimljivo tako da sam siguran da će te pronaći nešto što vas zanima. Uredjaji su uvezeni iz, NE proizvedeni u Švajcarskoj, uglavnom sa Amazona. Pravo na reklamaciju imate u roku od tri dana od prijema paketa i slobodno me kontaktirajte kako bi rešili eventualni problem.

Hvala na kupovini!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.