slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Bežični automatski uvijač za kosu

25 €

Novi Sad
Dostupno odmah
25
1
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Amazonija.rs
Član od 12.04.2013.
kp izlog

NOVO! Bežični automatski uvijač za kosu, napravite savršene lokne na bilo kom mestu !

  • Pametna Automatska Figaroza - Najnoviji bežični auto figaroza, zaboravite na neredan dizajn kablova. Sa inteligentnim senzorskim čipom, može brzo uviti kosu jednim dugmetom. Ako se kosa ne postavi pravilno, prestaje s radom kako bi sprečila zapetljavanje. Možete kreirati prelepe uvojke bez ikakvih veština bilo kada i gde god.
  • Keramički Premaz &Višestruka Nega Kose - Unutrašnjost automatske figaroze je bogata nanosrebrom, keramičkim premazom i turmalinom kako bi pružila maksimalnu zaštitu vašoj kosi. Profesionalna keramička tehnologija čuva vašu kovrdžavu kosu glatkom i sjajnom, čineći stilizovanje kovrdža dugotrajnijim, tako da ne morate brinuti o neredu sa stilizovanjem kose tokom celog dana.
  • 6 Temperature &LCD Prikaz - Postoji 6 opcija temperature (150℃ do 200℃) i tajmera (8-18 sekundi), što vam omogućava da odaberete odgovarajuće vreme za kreiranje različitih frizura, od talasa do uskih uvojaka, uživajte u beskrajnim mogućnostima stilizovanja. Sa LCD ekranom koji prikazuje temperaturu, smer (R/L), tajmer i bateriju. MOLIMO vas da unapred postavite željenu temperaturu i smer na ekranu pre nego što ga koristite.
  • USB Punjenje &Anti-ozleđivanje Dizajn - Ugrađena litijum-jonska baterija od 5000mA trajaće do 60 minuta neprekidne upotrebe nakon jednog potpunog punjenja za samo oko 3 sata. Dvostruki dizajn termičke izolacije štiti vaše ruke od bilo koje površinske toplote. Nema rizika od opekotina i zamotavanja kabela. Automatsko isključivanje za 10 minuta ako nema radnje, osigurava maksimalnu sigurnost i optimalne performanse.
  • Mali &Prenosiv - Automatska figaroza je mala veličina, a njen bežični dizajn čini je lako prenosivom u svakodnevnom životu. Idealni poklon za porodicu, prijatelje i sebe. Savršen za Dan zaljubljenih, Božić, rođendane ili godišnjice.  

Budite i Vi jedan od hiljade zadovoljnih korisnika širom sveta!

ID Oglasa: #161297096
Informacije
Online prodaja NOVIH proizvoda sa Amazona

✅ Dostava na kućnu adresu 24-48h

Mogućnost ličnog preuzimanja po dogovoru

✅ Plaćanje pouzećem

Pišite nam za sve dodatne informacije 

 

Mesto gde svako može pronaći nešto korisno za sebe!

 

✅ Pogledajte i ostale oglase koje imamo u ponudi

 

pristupačne cene, sigurna kupovina, raznovrstan asortiman
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.