slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Bežični uvijač kose stajler iGutech

51 €

Novi Sad
Dostupno odmah
1
0
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Roba Iz Švajcarske
Član od 26.11.2012.
Svi oglasi

Vrhunski stajler - Ugrađeni paketi baterija od 2600 mAh od 2 komada, punjenje 2 sata, neprekidna upotreba 35 minuta, omogućavajući vam da imate glatku i glatku kovrdžavu kosu bilo kada i bilo gde.

Bezbedno oblikovanje—IAHS tehnologija omogućava da se vaša kosa nikada ne zaglavi tako što kontrolišete motor i čip. Infracrvene senzorske sonde sa obe strane komada za pričvršćivanje kose, samo kada kosa uđe u unutrašnjost, mašina će ući u korak uvijanja prema podešenoj funkciji. Dakle, IAHS i infracrveni senzor vam donose bezbedno iskustvo stilizovanja.

Brzo oblikovanje—funkcija automatskog uvijanja i samo 60 sekundi prethodnog zagrevanja omogućavaju vam da imate elegantnu i lepu kovrdžavu kosu u najkraćem vremenu.

Dugotrajno - Visokotemperaturni premaz metalnog ulja čini kosu ravnomernijom i stabilnijom umotanom na peglu za grejanje, a temperatura cele pegle za grejanje je veoma stabilna, čini da se definicija kovrdžaja povećava za 70% i traje ceo dan.

Samo 0,42 kg, sa USB-C kablom za brzo punjenje, AUTOMATSKO GAŠENJE nakon 5 minuta neupotrebe.

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvezen iz Švajcarske.

ID Oglasa: #165622901
Informacije

U mojim oglasima imam raznih uredjaja i aparata i svašta drugo zanimljivo tako da sam siguran da će te pronaći nešto što vas zanima. Uredjaji su uvezeni iz, NE proizvedeni u Švajcarskoj, uglavnom sa Amazona. Pravo na reklamaciju imate u roku od tri dana od prijema paketa i slobodno me kontaktirajte kako bi rešili eventualni problem.

Hvala na kupovini!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.