slika
slika
slika
slika
1 od 4

Cetka punjiva za ciscenje i piling lica

1.199 din

Beograd
Dostupno odmah
38
3
pre 14 dana
Odgovara na 34% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Vladimir 063/808-797-4
Član od 01.02.2010.
Svi oglasi
Cetka punjiva za ciscenje i piling lica
Glava četke električnog masažera za lice ima veliki dizajn i može temeljno očistiti osetljivu kožu lica. Mali je i izuzetnog dizajna, puni se, jednostavan za nošenje, pogodan za putovanja, zabave ili izlete. Može nežno masirati lice da očisti bez iritacije kože.

Prvi koraci Pre prve upotrebe, testirajte jedinicu na maloj površini. Ako dođe do osetljivosti ili alergenskih trikova, odmah prekinite upotrebu. Slika 1 PUNJENJE/PUNJENJE 1. Proverite da li je uređaj isključen. 2. Pre punjenja proverite da li je uređaj potpuno suv. 3. Stavite proizvod naopako na postolje za punjenje radi punjenja. 4. LED lampica će treperiti tokom punjenja. (Slika 1). Slika 2 5. Kada se jedinica potpuno napuni, lampica će postati čvrsta i prestaće da treperi. (Slika 2). 6. Približno vreme punjenja je 3 sata. NAPOMENA: Uređaj neće raditi tokom punjenja. Kako se koristi Čišćenje se može obaviti u tušu ili van njega Korak 1: Mokro lice. Korak 2: Isperite jedinicu pod toplom vodom. Slika 3 Korak 3: Nanesite željeno sredstvo za čišćenje na jedinicu. Korak 4: Postavite jedinicu uz kožu i uključite je (Slika 3). Počnite sa režimom 1 ili 2 za čišćenje: Režim 1: Vibracije pri niskim brzinama • Za režim blagog čišćenja 2: pulsirajuće vibracije • Za režim dubokog čišćenja 3: Masaža • Za nežni režim masaže 4: Masaža i čišćenje • Za duboku masažu i Čišćenje - Kada uključite uređaj, on počinje u režimu 1. Da biste prešli na drugi režim, pritisnite dugme za napajanje. Svaki put kada pritisnete dugme za napajanje, uređaj će se prebaciti na sledeći režim. Korak 5: Pomerite jedinicu u kružnom pokretu, primenite lagani pritisak. Korak 6: Pritisnite i držite dugme za napajanje da biste isključili uređaj. Korak 7: Isperite lice i osušite ga. Korak 8: Jedinica za ispiranje. Korak 9: Nanesite željenu hidratantnu kremu ili serum na jedinicu. Korak 10: Za masiranje koristite načine 3 i 4, Ponovite korake 5,6 i 8. NAPOMENA: Budite oprezni oko područja oko očiju i ne koristite preko očiju za uklanjanje šminke.
Pošaljite poruku (preko KUPUJEMPRODAJEM) sa Vašim podacima:                                                            

Ime i prezime. Ulica i broj. Mesto i poštanski broj. Broj telefona za kontakt.

ili SMS-om na broj 063.80.87.97.4 ili viber
Najbrza i najpovoljnija isporuka.                                                  
Saljem kurirskom sluzbom PostExpress
ID Oglasa: #147357743
Informacije
Pošaljite poruku (preko KUPUJEMPRODAJEM) sa Vašim podacima:

Ime i prezime.                                                        




Ulica i broj.                                                        




Mesto i poštanski broj.          




Broj telefona za kontakt.   

ili SMS/Viber/WhatsApp na broj 063.80.87.97.4 

Moguć svaki dogovor oko cene kod poručivanja više proizvoda.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.