slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Četka za kosu 4 u 1

38 €

Novi Sad
Dostupno odmah
27
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Roba Iz Švajcarske
Član od 26.11.2012.
Svi oglasi

Sada možete da osušite kosu za samo nekoliko trenutaka i napravite fantastičnu frizuru. Multifunkcionalni uređaj omogućava brzo sušenje i stilizovanje. Takođe će dodati volumen vašoj kosi. Obezbeđuje udobnost upotrebe i nudi 3 režima rada za izbor. Opremljen je sa 36 rupa koje garantuju optimalan, ravnomeran protok vazduha. Proizvod stvara negativne jone, zahvaljujući kojima se kosa neće kovrdžati. U kompletu su i alat za čišćenje i transportni kofer.

Jedan uređaj je dovoljan za stvaranje fantastične frizure. Ovaj fen-četka vam omogućava da brzo osušite kosu, a zahvaljujući emisiji negativnih jona sprečava kovrdžanje i statički elektricitet. Možete ga koristiti i za stilizovanje. Štaviše, igle na kraju imaju kuglice koje ne samo da štite korisnika od povreda, već pružaju i nežnu masažu glave. Uređaj će vam takođe pomoći da ispravite kosu, uvijete je i dodate volumen.

Ovalni oblik četke i čak 36 ventilacionih otvora omogućavaju brzo i efikasno sušenje. Takođe možete birati između 3 režima rada. Niski režim obezbeđuje nisku temperaturu i veliku brzinu protoka vazduha. Srednji nudi srednju temperaturu i nisku brzinu protoka vazduha. Savršeno za tanku, kratku kosu. Visoka obezbeđuje visoku temperaturu i veliku brzinu protoka vazduha. Savršeno za dugu, gustu kosu.

Uređaj ispunjava sve bezbednosne standarde. Ne morate da brinete o visokim temperaturama. Vrh u obliku cveta ne samo da povećava udobnost upotrebe tokom stilizovanja, već i pomaže u izbegavanju opekotina. Uređaj je takođe opremljen indikatorom temperature. Napomena: Nemojte koristiti pretvarače napona - to može oštetiti proizvod.

Održavanje uređaja u savršenom stanju neće biti problem za vas. U kompletu je dodatak pomoću kojeg možete lako da ga očistite i uklonite dlačice. Zatim jednostavno obrišite četku za sušenje peškirom. Ne zaboravite da redovno čistite svoj uređaj da biste mu produžili životni vek. Napomena: Pre čišćenja isključite proizvod iz izvora napajanja i ostavite da se ohladi.

Stilizovanje kose nikada nije bilo lakše i praktičnije. Ova četka za sušenje savršeno leži u vašoj ruci i iznenađujuće je lagana, tako da možete da je koristite bez umora. Dugačak kabl se rotira za 360° za veću slobodu kretanja. Uređaj je savršen i za putovanja - više ne morate da se odričete odlične frizure dok putujete. Uključena futrola olakšava siguran transport.

Snaga 1000W

Dužina kabla 2m

Dimenzije360 x 110 x 90 mm

Težina0,5 kg

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske.

ID Oglasa: #158325021
Informacije

U mojim oglasima imam raznih uredjaja i aparata i svašta drugo zanimljivo tako da sam siguran da će te pronaći nešto što vas zanima. Uredjaji su uvezeni iz, NE proizvedeni u Švajcarskoj, uglavnom sa Amazona. Pravo na reklamaciju imate u roku od tri dana od prijema paketa i slobodno me kontaktirajte kako bi rešili eventualni problem.

Hvala na kupovini!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.