slika
slika
slika
slika
1 od 4

Elektricna Cetka za Ispravljanje Kose NOVA Cetka za Kosu

1.999 din

Smederevo
246
4
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
First Hand
Član od 05.06.2017.
kp izlog
Cene nisu fiksne, odredite ih sami. Ukoliko budete realni, lako cemo se dogovoriti. Nemojte se stideti cenkanja, ovo nije prodavnica, tako da je svaki dogovor moguc : )  Za kupovinu vise komada, moguca je veca korekcija cene.

Električna četka za ispravljanje kose, potpuno NOVA 

Jednostavno i efikasno stilizovanje kose. Bez obzira da li imate kovrdže, valovitu kosu, ili sitne kovrdže, ova četka će ih oblikovati, a vaša kosa će biti ravna i puna volumena. Savršena frizura za samo nekoliko minuta.

Sa ovom profi četkom nećete imati problema, jer ona u sebi ima jonsku funkciju za eleminisanje efekta naelektrisanja kose, time sprečavajući da se kosa lepi, ošteti i gori.

Za ličnu upotrebu i upotrebu u frizerskim salonima, zbog rotacionog kabla od 360° , koje Vam znatno olakšava posao. Savršeno greje i ispravlja kosu, ostavljajući je glatkom i sjajnom duže vreme.

-Snaga: 30W
-Zagreva se za minut
-Zupci premazani Turmalinom za mekšu i sjajniju kosu
-Posebno dizajnirani keramički zupci štite kosu od oštećenja
-Ergonomskog dizajna, savršeno prianja ruci, lagana
-6 nivoa temperature od 130° C- 220° C odgovaraju različitim tipovima kose
-LCD ekran za prikazivanje temperature

Tajna ove četke je u gušćem rasporedu Turmalin keramičkih zubaca koji podižu kosu već kod korena i tako zagreva svaku vlas, bez oštećenja ili spaljivanja kose.

Za ravnu i glatku kosu kada god i gde god poželite

Za sve ostale informacije, mozete nas kontaktirati ovde, na "Viber", ili "What's app", kao i pozivom na sledece brojeve:  

061/17-35-994 i 
064/486-78-62 

Pogledajte i nase ostale oglase. Za prave kupce, nijedna cena nije fiksna.  
Unapred hvala
ID Oglasa: #131099768
Informacije
Poštarinu i povraćaj robe uvek plaća kupac, osim u slučaju kada se drugačije dogovorimo, ili u slučaju kada mi napravimo grešku prilikom slanja.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.