slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Figaro-uređaj za uvijanje kose

1.950 din

Kragujevac
14
1
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Pactum
Član od 10.01.2024.
kp izlog
Da li sanjate o lepim, ali dugotrajnim loknama? Nova pegla za uvijanje je savršena za vas! Zagreva se za samo 30 sekundi i daje savršene rezultate. Temperatura je podesiva od 130 do 210° C (260 do 420° F) i automatski prestaje da radi nakon 60 minuta. Sa prečnikom od samo 9 mm, lako možete kreirati veoma fine i guste kovrče. U kompletu je i specijalna zaštitna rukavica.

Pegla za kosu sa keramičkim premazom omogućava vam da brzo, udobno i bezbedno uvijate kosu bez oštećenja. Uređaj se zagreva izuzetno brzo - oko 30 sekundi. Nema potrebe da čekate predugo! Takođe, kada uključite/isključite uvijač za kosu ili podesite/zaključate temperaturu, čućete poseban zvučni signal. Na ovaj način možete biti sigurni da sve funkcioniše kako treba!

Prilagodite uvijač svojim potrebama i tipu kose. Uređaj vam omogućava da podesite temperaturu između 130 i 210° C (260 do 420° F). Samo pritisnite odgovarajuće dugme! Izabrana vrednost se prikazuje na integrisanom LCD ekranu. Takođe možete zaključati temperaturu. Nema više brige da ćete slučajno pritisnuti dugme i okrenuti ga gore ili dole!

Pegla za uvijanje savršeno leži u vašoj ruci i dovoljno je lagana da vam omogući da kreirate prelepe lokne bez napora. Kabl od 2 m se rotira za 360° , dajući vam slobodu kretanja koja vam je potrebna. Takođe dolazi sa zaštitnom rukavicom koja će vam pomoći da izbegnete moguće opekotine. Osim toga, uređaj se automatski isključuje nakon 60 minuta, tako da nema potrebe da brinete o zaboravljanju!

Idete li na poslovno putovanje ili na odmor? Ne morate odustati od stvaranja fantastičnih frizura! Pegla za uvijanje je dovoljno lagana i kompaktna da se lako ubaci u vaš kofer ili putnu torbu. I neće biti previše glomazan. Pored toga, uređaj je kompatibilan sa naponom od 220 do 240 V.

 

NAPOMENA: Na poslednjim slikama je proizvod slikan uživo.
ID Oglasa: #162166294
Informacije

Predmeti su uglavnom nekorišćeni, u originalnom pakovanju, uveženi iz Švajcarske, ukoliko nije drugačije naglašeno u oglasu.  

 

  • Slanje AKS-om u celoj Srbiji - PostExpress ukoliko insistirate
  • Lično preuzimanje u Kragujevcu
  • Radna garancija, testirate prilikom preuzimanja, ukoliko nešto nije u redu rešavamo u najkraćem roku

Kontakt: 065 227 56 32

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.