slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

GAMMA+ Relax Silent Ionic fen za kosu

100 €Fiksno

Grocka
72
3
pre 10 dana
Odgovara na 58% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
kp izlog

The most silent, with Ionic Generator
Ionic generator: emits negative ions. Electrostatic charge reduction.
Relax Silent Technology: reduced acoustic stress, more silence in the hair salon.
Joints are less stressed, as it is lighter and balanced.
Electromagnetic pollution reduced of 92% compared to traditional hairdryers.
High-performance in air flow, pressure and temperature.
E. T. C. Technology: penetrates deeper inside strands for a first of its kind, hyper-fast drying.
Eco-friendly: case and packaging are completely recyclable.
Consumption limited to 2100 W.
Nano Silver Technology: grill coated in Silver 999‰ releases Ag+ nanoparticles.

 

Gamma+ Relak Silent Ionic sušač je jedan od najtiših profesionalnih sušara u svojoj klasi. Relak Silent je tih koliko i efikasan. Turmalinska tehnologija i super turbo ventilator maksimiziraju protok vazduha, pritisak i temperaturu, za vrhunske performanse bez kompromisa. Ovaj lagani sušač pruža ekološki prihvatljivo i opuštajuće iskustvo bez vibracija ili elektromagnetnog zagađenja. Opremljen je sitom sa prigušivačem u obliku saća i dve mlaznice za koncentrator.

 

Tihi i lagani, Relak Silent preuzima vodeću ulogu u ovoj kategoriji sa najnaprednijom dostupnom tehnologijom dok nudi revolucionarni spisak sofisticiranih pogodnosti. Relak Silent poseduje tehnologiju prigušivača buke koja smanjuje zvuk na tihih 64 decibela, eliminiše vibracije i dramatično smanjuje zagađenje EMF (elektromagnetne frekvencije) za savršenije, zdravije i iskustvo sušenja bez stresa. Ručno napravljen u ekološki osvešćenom, solarnom pogonu u Cazzago San Martinu, Italija, elegantni Relak Silent fen za kosu premijerno predstavlja napredni italijanski inženjering sa beskompromisnim performansama. Evolution Turbo Compressor Technologi (ETC) generiše jedinstven spiralni vazdušni pritisak za sušenje samo na površini kose.

 

E. T. C. Tehnologija prodire u kosu dublje i šire unutar pramenova za prvo takve vrste, hiper-brzo sušenje. Tehnologija turmalina i nano-srebra je bolja za kondicioniranu kosu bez kovrdžanja. Jedinstveni Super Turbo ventilator maksimizira ravnotežu protoka vazduha, pritiska i temperature za brže, efikasnije sušenje i profesionalno oblikovanje. Uključuje 6 podešavanja toplote/brzine, 2 ultra tanke koncentratorske mlaznice, dugme za hladan udarac i profesionalni kabl od 9 stopa.

ID Oglasa: #158754544
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.