slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

KIPOZI 4 u 1 četka za kosu na vruć vazduh

3.100 din

Novi Sad
Dostupno odmah
30
1
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Roba Swiss online
Član od 04.06.2015.
Svi oglasi
  • Predmet uvezen iz Švajcarske
  • Nov, nekorišćen u originalnom pakovanju
  • Testiran, garancija na ispravnost
  • Prve fotografije i opis preuzete uglavnom sa sajta Amazon za navedeni predmet
  • Ostatak fotografija i opisa lično fotografisano i dodato te predstavljaju stvarno stanje i izgled opisanog proizvoda

 

KIPOZI četka za kosu za kosu Stiler, četka za vrući vazduh 4 u 1, jedan korak, fen za kosu i keramički premaz za volumen sa kandžom za čišćenje.

 

 

【SVE u 1 četkica za sušenje kose】 Kombinujte sa fenom, peglom, češljem i peglom za kosu, multifunkcionalna KIPOZI četka za fen za kosu olakšava proces stilizovanja. Efekat prirodnog i natečenog izgleda.


【Efikasno sušenje 】Bezbedan i moćan sistem zajedno sa jakim protokom vazduha ostaviće vašu kosu svilenkasto glatkom, bez vlage. ravnomerna raspodela toplote i dosledni rezultati za sve tipove kose.


【JONSKA + KERAMIČKA TEHNOLOGIJA】Jedinstveni dizajn ovalne četke koja se ne može odvojiti za zaglađivanje kose, dok zaobljene ivice stvaraju volumen.

【Manja veličina i manja težina】Fen za kosu prečnika 2,7 inča za manju težinu i lakše rukovanje. Stiliranje bi trebalo da bude opušteno i elegantnije.

Manja veličina i manja težina odgovaraju odgovarajućoj četki za fen za kosu. Ovalna glava četke proširuje područje izlaza vazduha, olakšava sušenje i uvijanje, posebno za gustu kosu.

Prepolovite vreme sušenja. Nisko ima veliku brzinu vetra, nisku temperaturu, pogodno za zaključavanje frizure na mestu. Srednji ima malu brzinu vetra, srednju temperaturu, koristi se za kratku tanku kosu. High ima veliku brzinu vetra, visoku temperaturu za dugu gustu kosu.

Pričvršćen jedinstvenom kandžom za čišćenje, bez napora izvadite kosu iz četke. Zatim možete obrisati peškirom da bi četkica za sušenje zadržala sjajan izgled. (Izvucite utikač i ohladite se radi sigurnosti)

Četka za sušenj kose sa 12 grupa od po 36 ventilacionih otvora su redovno raspoređeni, smanjuju veličinu kapljica vode za brzo sušenje, omogućavaju konstantan protok vazduha, ujednačen i efikasan izlaz vazduha.

k5

ID Oglasa: #160995212
Informacije

*Robu šaljemo postexpresom danas za sutra

*Mogućnost ličnog preuzimanja u Novom Sadu uz predhodni dogovor

*Dostupni za sva pitanja svaki dan od 07 do 23 časova

* Poziv, SMS, viber, poruka na KP

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.