slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Pegla za kosu Četka za ravnanje kose Ionic

3.000 din

Novi Sad
Dostupno odmah
96
2
pre 15 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Zbare
Član od 18.02.2010.

Novo ,  Pegla za kosu Četka za ravnanje kose Ionic

 

Odlican kvalitet, visoko ocenjena

 

U pakovanju: Cesalj , futrola , rukavice , knjizica

 

Double Ionic: četka za ispravljanje kose dizajnirana je i za muškarce i za žene. Može pružiti fleksibilnu toplinu za zaglađivanje vaše kose bez preterane topline i bola. Zupci na češlju ne samo da sprečavaju opekotine vlasišta, već i hlade kosu kako biste je oblikovali i održavali je dugotrajnom. Ovaj jedinstveni dizajn može ispraviti vašu kosu na najzdraviji i najtrajniji način.


Zaključavanje temperature i sigurnosno automatsko isključivanje: Napredni MCH način grejanja s tipkama za podešavanje `+` `-` na 3 sekunde za zaključavanje temperature. Vaša pegla za kosu ima funkciju automatskog isključivanja za 60 minuta. Ima širok napon od 100V do 240V je odlična opcija za putovanja.
 MCH tehnologija: Advance MCH Heater je nova tehnologija. Lako se uključuje i isključuje, temperatura četke za ravnanje kose se prikazuje na LED ekranu. Nudi 16 podesivih postavki topline od 150 ° C do 230 ° C za prilagođavanje različitih frizura i kvaliteta: lako olabavite čvorove kose i popravite kvalitetu oštećene kose. Postignite prekrasnu glatku kosu salonskog kvaliteta koja će trajati celi dan!
PRENOSIV I PRIJATELJSKI KORISNIČKI - Lagani dizajn sa rotirajućim kablom za napajanje od 360 stepeni, koji može lako da ispravi kosu pod bilo kojim uglom. 3D toplotna struktura pomaže da zagladite kosu. Zupci češlja bez opekotina omogućavaju vam da pristupite svom vlasištu bez opekotina kože. Četka za kosu sa širokim metalnim keramičkim zubima može zagladiti vašu kosu i postići efekat masaže koji pogoduje vlasištu i stimuliše folikule dlake.

ID Oglasa: #145522707
Informacije

Pakete saljem Postexpressom, postarinu placa kupac.

Moze licno preuzimanje u Novom Sadu

Moze placanje na racun pre slanja da bi se smanjili troskovi dostave

Na nove uredjaje dajem garanciju na ispravnost i radnu garanciju od 5 dana 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.