slika
1 od 1

PHILIPS BHD827/00 Prestige SenseIQ fen za kosu sa 3 dodatka

290 €

Ada
153
1
pre 12 dana
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Akcijska Prodaja online
Član od 17.04.2012.
Svi oglasi

PHILIPS BHD827/00 Prestige SenseIQ fen za kosu sa 3 dodatka

 

Personalizovano iskustvo sušenja kose

SenseIQ tehnologija za personalizirano iskustvo sušenja kose.  OSJETITI.  Digitalni infracrveni senzor fena za kosu kontinuirano detektuje temperaturu kose radi personalizovane zaštite.  ADJUSTS.  Inteligentni mikroprocesor analizira podatke koje je zabilježio senzor i prilagođava temperaturu više od 12.000 puta po sušenju*** kako bi spriječio pregrijavanje kose.  NURSE.  Tehnologija senzora i automatskog podešavanja štiti kosu tokom sušenja, tako da do 95%** prirodne vlage kose može ostati u kosi.

Osjeti temperaturu kose

Digitalni infracrveni senzor kontinuirano detektuje temperaturu kose kako bi spriječio pregrijavanje.  Dok drugi fenovi mjere samo temperaturu protoka zraka, Philips fen za kosu sa SenseIQ tehnologijom mjeri temperaturu kose.  Senzor je izuzetno precizan i detektuje i najmanju promjenu, omogućavajući personaliziranu zaštitu vaše kose.

Prilagodljive performanse sušenja

Inteligentni mikroprocesor je mozak SenseIQ-a, koji stalno prati i, ako je potrebno, prilagođava temperaturu strujanja zraka više od 12.000 puta po sušenju*** kako bi pružio najbolje moguće performanse, a pritom je isključivo skrojen za njegu vaše kose.  SenseIQ štiti vašu kosu na jedinstven način uz pomoć inteligentne regulacije topline.

 

Pre porucivanja, najbolje proveriti dostupnost setova, kao i trenutno cenu jer postoji mogucnost korigovanja cene zbog povremenih promena u nabavci.
Provereno najpovoljnije cene!
Svi artikli su novi, neotpakovani i originalni.
Slanje na adresu preko kurirskih sluzbi.

Za vise informacija kontaktirajte me putem poruka ili pozivom na 0644769465

ID Oglasa: #158388832
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.