slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Presa za kovrzde

2.400 din

Beograd
100
3
pre 14 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
NikolaShop
Član od 02.11.2020.
Svi oglasi
Presa za kosu
Opis artikla: 1. KREIRAJTE KOVRĐE PRIRODNOG IZGLEDA savršena presa za kreiranje lokni profesionalnog izgleda koje traju ceo dan. Možete je koristiti i  za presovanje kose da biste promenili svoj izgled bez ikakvih problema. 2. DJELUJE NA SVIM TIPOVIMA KOSE Bez obzira da li imate kratke ili duge pramenove, gustu ili tanku kosu, ova presa za uvijanje sa pet cevi radi kao stvorena za sve tipove kose. Zagrejana keramika proizvodi negativno naelektrisane jone koji stvaraju meke, sjajne talase bez ikakvih kovrdžanja. I za razliku od pegle za oblikovanje kose sa jednim cevima kojima je potrebno mnogo vremena da uviju kovrdze, ova pegla za kosu sa 5 cevi to radi za nekoliko minuta. 3. EKSTRA BRZO SE ZAGREVA Lako podesite temperaturu tako da odgovara vašem tipu kose i značajno skratite vreme oblačenja i sminkanja pomoću naše pegle za kosu koja se lako zagreva. 4. LAKO RUKOVANJE kabl se rotira za 360 stepeni i ne zaplice se, neklizajuća ručka i izolovani vrhovi cevi za bezbednost. 5, DIZAJNIRAN ZA IZDRŽLJIVOST Napravljen od visokokvalitetnih keramičkih cevi obloženih teflonom za superiornu PH otpornost, ovaj uređaj za kosu sa pet cevi će vam pružiti bezbroj sesija uvijanja kose.
Proizvod ima dve opcije temperature, 180°C-200°C, koje se mogu podesiti po želji. Lagana pegla za uvijanje sa dvostrukim naponom (110V-220V) je takođe odlična za međunarodna putovanja.




Ako želite da poručite proizvod možete ostaviti sledeće podatke:
>Ime i Prezime
> Mesto ili Grad
>Ulica i broj
>Kontakt telefon
Napomena: Robu šaljemo isključivo Post expressom i plaća se pouzećem.
Takodje možete pogledati i našu kompletnu ponudu klikom na rubriku "svi oglasi"
Hvala na razumevanju i kupovini.
Za sve informacije mozete kontaktirati:
(Viber i WhatsApp) 064/074 20 45 NIKOLA
ID Oglasa: #126812147
Informacije
PRODAJEMO ISKLJUČIVO NOVE PROIZVODE ! ! !

Za dalje informacije, možete me kontaktirati na telefon, ovde na sajtu KupujemProdajem, ili na aplikacijama Viber i WhatsApp.

Od momenta poručivanja očekivani rok isporuke je do 2 radna dana. Informacije o terminu isporuke dobićete od kurirske službe Post Ekspress.
Hvala na razumevanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.