slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Profesionalni fen za kosu PARLUX 2800

85 €

Novi Sad
Dostupno odmah
140
3
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Roba Iz Švajcarske
Član od 26.11.2012.
Svi oglasi

Dobijte neverovatnu kosu u skraćenom vremenu uz fen za kosu Parlux 2800. Snažan i dugotrajan motor daje visoko koncentrisan protok vazduha od 67 kubnih metara na sat za brži stil. Dizajniran iz temelja, K-Lamination motor od 1760 vati daje salonsku snagu i produžen životni vek.

Parlux 2800 je zaista klasična alatka za stilizovanje, koja uključuje profesionalne prekidače za teške uslove rada i izdržljivo kućište za sprečavanje oštećenja. Motor produženog veka, proizveden po najvišim specifikacijama u Italiji, nudi godine upotrebe u najzahtevnijim salonima.

Fen za kosu 2800 ima dugačak kabl dužine 3 metra za veću fleksibilnost prilikom stilizovanja. Sa dve postavke brzine, tri podešavanja temperature i dugmetom za hladno duvanje, možete pronaći savršenu kombinaciju za svoju kosu.

Predmet je nekorišćen, bez originalnog pakovanja, uvežen iz Švajcarske.

ID Oglasa: #160040704
Informacije

U mojim oglasima imam raznih uredjaja i aparata i svašta drugo zanimljivo tako da sam siguran da će te pronaći nešto što vas zanima. Uredjaji su uvezeni iz, NE proizvedeni u Švajcarskoj, uglavnom sa Amazona. Pravo na reklamaciju imate u roku od tri dana od prijema paketa i slobodno me kontaktirajte kako bi rešili eventualni problem.

Hvala na kupovini!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.