slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Profesionalni jonski fen za kosu 1800-2000W

2.490 din

Kragujevac
Dostupno odmah
11
0
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Venditio Invictus
Član od 15.10.2022.
Svi oglasi

【Super sila vetra i 3 podešavanja grejanja i 2 brzine】: 1800V jonski fen za kosu sa velikom brzinom rotacije i velikim obrtnim momentom, omogućava vam da osušite kosu u roku od 5 minuta. Moćni jonski fen za kosu koji se koristi AC motor optimizuje protok vazduha i smanjuje disperziju, za maksimalne performanse dok zadržava vlagu za zdravu, hidratizovanu kosu. Sadrži 3 podešavanja grejanja, 2 brzine i 1 dugme za hladan udarac za brzo i jednostavno zaključavanje frizure na mestu.


【Tehnologija negativnih jona i konstantna temperatura od 134° F】: Naš jonski fen za kosu sa jonskom tehnologijom oslobađa milione negativnih jona kako bi eliminisao kovrdžanje i dodao sjaj kada ste suve kose. Pored toga, negativni jonski fen za kosu ima funkciju zaštite konstantne temperature, inteligentnu kontrolu temperature na 134 ° F kako bi se sprečilo oštećenje pregrevanja, dobro za negu kose. Dugotrajna upotreba može poboljšati sjaj i mekoću kose, recite zbogom mat kosi!


【Uključena 2 koncentratora i difuzora i uklonjivi filter】: Profesionalni jonski salonski fen za kosu ima tri tipa zamenskih mlaznica: glatke mlaznice, mlaznice za oblikovanje i mlaznice za difuzor. Koncentrator je savršen za gustu i dugu kosu, fen za kosu sa difuzorom za kovrdžavu kosu cirkuliše vazduh do vrhova kose kako bi se lako stvorila idealna glamurozna frizura. Ovaj jonski fen za kosu dizajniran sa sigurnosnim filterom koji se može ukloniti sprečava usisavanje kose u fen i blagovremeno čišćenje.


[Mali i prenosivi i sigurni]: Mali moćni fen za sušenje kose 5,7k5,3k2,9 inča, težine 0,99 lb, pomoći će vam da izbegnete grčeve u rukama kada sušite kosu i lak za nošenje kada putujete. Ovaj putni fen za kosu jonski koristi ALCI sigurnosni utikač protiv curenja i prekomerne zaštite, tako da ga vi i vaša deca možete bezbedno koristiti u bilo kom trenutku.


POGLEDAJTE SVE OGLASE

Za poručivanje je potrebno ostaviti podatke u formatu:  
Ime i prezime,  
Adresa,  
Kontakt telefon 

Dostava za 1 do 2 radna dana
             ▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌                                                             
         ▄▄██▌█                                                            
▄▄▄▌▐██▌█ Post Express ili AKS                                                         
███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌                                                          
▀O▀▀▀▀▀▀▀OO▀▀▀▀▀▀OO▀ <  

ID Oglasa: #163077138
Informacije

Proizvodi su uglavnom nekorišćeni, uveženi iz Švajcarske, u originalnom pakovanju, ukoliko nije drugačije naglašeno u oglasu

  • Slanje AKS-om u celoj Srbiji - PostExpress ako insistirate
  •  Lično preuzimanje u Kragujevcu
  •  Radna garancija, testirate prilikom preuzimanja. Ako nešto nije u redu, rešavamo u najkraćem roku

Kontakt telefon: 065-919-6759

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.