slika
slika
slika
slika
1 od 4

Profi FEN za kosu CONFU - NOVO - Uvoz Swiss

1.780 din

Novi Sad
Dostupno odmah
151
8
pre 12 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon Novi Sad
Član od 29.06.2020.
Svi oglasi

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet.

 

Hair Dryer CONFU Blow Dryer 1600W Ionic Hairdryer Portable Blowdryer with Diffuser Lightweight Quick Drying ETL Certified for Home &Travel

 

【Tehnologija negativnih jona】 1600W - 1800W kompaktni lagani ionski fen za kosu s velikom brzinom rotacije i velikim okretnim momentom. Ovaj fen i styler oslobađa jone za negu kose, dubinski hrani kosu i obnavlja ljuske. Zagladite neželjene kovrče i dajte kosi sjaj.  

 

【Zaštita od konstantne temperature】Fen koristi grejaću žicu u obliku slova U za ravnomernu distribuciju topline, održavanje konstantne temperature, veliku površinu grejanja, ravnomerno grejanje, oprostite se od oštećenja kose, tako da se ne zapetlja nakon feniranja. Naš fen za kosu može brzo osušiti kosu i pružiti joj najbolju negu.  

 

【3 načina grejanja i bezstepena promena brzine】Naš fen za kosu ima tri temperaturna režima: hladno/toplo/vruće, a tu je i dugme za kontrolu brzine bez koraka koje može proizvoljno podesiti brzinu vetra, uz beskonačno podešavanje brzine vetra, lako kontrolisati temperature i brzine vetra, da napravite svoju omiljenu frizuru kod kuće.

 

【Sa 1 koncentratorom i 1 difuzorom】Mlaznica za koncentrator je idealna za precizno oblikovanje na ravnoj, glatkoj kosi. Difuzor dizajniran da poboljša vaše prirodne kovrče i teksturu. Dizajniran sa dvostrukim sigurnosnim filterom koji se može ukloniti, vaša kosa neće biti lako usisana u sušilicu i lako se čisti.  

 

 

U oglasima imam veliki izbor opreme za kompjutere i telefone, opreme za domaćinstvo i automobile itd, tako da sam siguran da ćete naći još nešto zanimljivo za vas. . . Pravo na reklamaciju imate 15 dana od prijema paketa. Lično preuzimanje na mojoj adresi na Telepu, a slanje Postexpresom. M2 W1

 

 

ID Oglasa: #150573204
Informacije

U oglasima imam veliki izbor opreme za kompjutere i telefone, opreme za domaćinstvo i automobile itd, tako da sam siguran da ćete naći još nešto zanimljivo za vas. Pravo na reklamaciju imate 15 dana od prijema paketa. Lično preuzimanje na mojoj adresi na Telepu, a slanje Postexpresom.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.