slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Putni mini fen za kosu

30 €

Novi Sad
Dostupno odmah
88
6
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Amazonija.rs
Član od 12.04.2013.
Svi oglasi

NOVO! Putni fen za kosu u mini izvedbi, što ga čini pogodnim za upotrebu kod kuće, hotelu i na putovanjima !

 

  • Kompaktan i lagan dizajn: Kompaktni fen ima jedinstven i prelep dizajn, veličinu ručke tradicionalnih fenova i lako je prenosiv. Kada ga imate, verujte da ćete ga zavoleti, idealan je izbor za poklon.
  • Zaštita vaše kose: Dizajn bez vazdušnih lopatica smanjuje oštećenje kose koje uzrokuje direktna topla vazduha, smanjuje statički elektricitet, čini vašu kosu sttilizovanom, sjajnom i glatkom, i štiti vašu kosu tokom sušenja.
  • Dizajn visokog protoka vazduha: Putni mini fen koristi visokopropulsivni motor visoke brzine, brzinu do 32000 o/min, pruža dovoljan protok vazduha i čini ga udobnijim za upotrebu.
  • Pametna kontrola toplote: Salon fen primenjuje senzor visoke frekvencije za merenje temperature izlaza, koji prati temperaturu izlaza 30 puta u sekundi. Umetnuti CPU trenutno reaguje kako bi obezbedio protok vazduha pod konstantnom temperaturom i zaštitio vašu kosu od oštećenja toplotom.
  • Ergonomska ručka i ALCI sigurnosni utikač: Prenosni fen ima oblik lagan za rukovanje, ne umara nakon dugotrajne upotrebe, i opremljen je ALCI sigurnosnim utikačem koji obezbeđuje sigurnost vas i vaše porodice.

 

Budite i Vi jedan od hiljade zadovoljnih korisnika širom sveta!

ID Oglasa: #157794171
Informacije
Online prodaja NOVIH proizvoda sa Amazona

✅ Dostava na kućnu adresu 24-48h

Mogućnost ličnog preuzimanja po dogovoru

✅ Plaćanje pouzećem

Pišite nam za sve dodatne informacije 

 

Mesto gde svako može pronaći nešto korisno za sebe!

 

✅ Pogledajte i ostale oglase koje imamo u ponudi

 

pristupačne cene, sigurna kupovina, raznovrstan asortiman
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.