slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Stajler za kosu 2u1 NISPEROS za ispravljanje i uvijanje kose

1.500 din

Novi Sad
26
0
juče
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Safe Shop Novi Sad
Član od 05.02.2022.
Svi oglasi
Odličan proizvod po maksimalno povoljnoj ceni. Proizvod je uvezen iz Nemačke i predstavlja pravu stvar baš za Vas, plaćanje je moguće izvršiti lično, putem žiro računa ili pouzećem, prilikom preuzimanja. Za sve informacije slobodno pozovite na kontakt telefon 064\420-1395, pošaljite poruku na sajtu, SMS poruku ili putem vibera. Srećnu kupovinu Vam želim!      

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.

 2 u 1 dizajn: kombinacija pegle za kosu i četke donosi vam prirodnu ravnu kosu unutar jedne pesme.
Popravite kosu: Tokom procesa stilizovanja, četka za ispravljanje kose će osloboditi milione jona sa toplotom kako bi pomogla da zapečati zanoktice kose, da zadrži prirodnu vlagu u kosi koja efikasno smanjuje toplotno oštećenje kose i eliminiše kovrdžanje, ispucale vrhove , knotting.
Prenosiv i prilagođen korisniku: Ima univerzalni dvostruki napon od 100 ~ 240 V i kabl za napajanje koji se okreće za 360 stepeni, koji je pogodan za putovanje i nošenje. Sa LCD ekranom, status kontrole rada je jasan na prvi pogled.
Do Choose: 4 temperaturne brzine se mogu podesiti prema sopstvenim uslovima, tako da možete osetiti našu temperaturu u bilo kom trenutku.

K7
ID Oglasa: #159506918
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.