slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Stajler za kosu 3 u 1

1.900 din

Beograd | Novi Bg.
116
2
pre 13 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Shoping Online
Član od 15.04.2022.
Svi oglasi

Remington RE-2060 profesionalni fen za kosu 3u1.  Sadrži cilindrične mlaznice za stvaranje kovrdža ili talasa, kao i četke za zaglađivanje i dodavanje volumena. Prilagodite svoje dodatke tako da odgovaraju vašem tipu kose i stilu koji želite ili izaberite jedan od naših kompleta. Stajler za kosu koristi aerodinamički fenomen poznat kao Coanda efekat. Pegla za kosu stvara vrtložne struje koje privlače i navijaju kosu na mlaznicu. Stajling uz pomoć vazduha, bez ekstremnih temperatura – nežna frizura za vašu kosu! Fen za kosu savršeno suši kosu bez štete za njih. Multistiler za kosu, ima 3 mlaznice, 2 režima rada, vreme zagrevanja 10 sekundi. Odlično za stajling. Može da zameni: fen za kosu, pegla za kosu, klešta za stilizovanje, četka za ispravljanje, električni vikleri, četka za volumen. Kompaktan, lak za poneti sa sobom na razna putovanja. Može poslužiti kao odličan poklon koleginici na poslu, majci, baki, sestri, unuci, ćerki, prijateljici. Idealno za profesionalce.

Specifikacije:

Model: RE-2060;
Vrsta napajanja: mreža 220V
Materijal kućišta: plastika
Režim rada: dva
Mlaznice koje se mogu ukloniti: 3 kom.
Snaga: 3000V
Kabl: rotacija za 360 stepeni

Pakovanje sadrzi:
Profesionalni fen za kosu: 1 kom.
Mlaznica za kosu: 1 kom.
Mlaznica za kovrčanje: 1 kom.
Mlaznica za češljanje:   1 kom.
Pakovanje: kartonska kutija;
Veličina pakovanja: 36,00 x 15,00 x 8,00 cm

Proizvode mozete poruciti na KP VIBER SMS ili POZIV na broj 0612496141

ID Oglasa: #144482885
Informacije
Garancije na ispravnost
Povracaj ne vrsimo
Samo zamene iskljucivo nakon sto ste dobili paket u koliko ne prijavite odmah nakon sto dobijete paket ako ima neki problem sa proizvodima nakon toga ne radimo zamene
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.