slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Stylocks Profi pegla za kosu

3.000 din

Beograd
Dostupno odmah
19
0
pre 11 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
✅Marko - 060 0331013
Član od 16.03.2013.
Svi oglasi

stylocks Hair Straightener, Professional Hair Straightener with 3D floating Nano-titanium, Adjustable Temperature 130 ℃ - 230 ℃, Automatic Shut-Off, Gray Color

★〖Manje kovrčanja i više sjaja〗 Naša profesionalna jonska pegla za kosu emituje 500 V/m2 negativnih jona koji prolaze kroz jedinstveni žleb između ploča. Visoka koncentracija negativnih jona pomaže da se kosa neguje tako što efikasno prodire u kutikulu i popravlja je, stvarajući glatke, meke frizure sa manje kovrdžanja i više sjaja.
★〖Lako oblikovanje sa manje oštećenja〗Opremljen velikim pločama od 1,75'', naša pegla za gustu kosu će vam pomoći da ispravite veliki deo kose u samo nekoliko poteza, drastično skraćujući vreme stilizovanja. Ova pegla za kosu sa širokim pločama dolazi sa 11 podesivih podešavanja temperature (130° C-230° C) dizajniranih za kratku, dugu, gustu, tanku, oštećenu ili zdravu kosu.
★〖Svilenkasta, uglađena završna obrada〗 Naše jedinstvene 3D nano-titanijumske plutajuće ploče ovog pegla sa podesivom temperaturom automatski se prilagođavaju vašoj kosi dok stilizujete i odolijevate koroziji, što ih čini savršenim za gustu kosu koju je teško stilizirati. pitoma i sklona kačenju.
★〖Elegantan, kvalitetan i izdržljiv〗Ova ženska pegla za dugu i široku kosu visokih performansi ističe se svojim ergonomskim dizajnom, nevidljivim ekranom i teksturiranim mat sivim kućištem. Njegov promišljen dizajn se takođe manifestuje u funkciji Temp Memori: temperatura će se uvek održavati na postavci koju je poslednji put primenila.
★〖Sigurno za upotrebu, savršeno za putovanja〗Ova pegla za salon ima funkciju automatskog isključivanja na 60 minuta, tako da ne morate da brinete ako ikada zaboravite da je isključite iz struje. Sa svojim naponom od 100-240V širom sveta i sigurnosnom bravom, savršen je saputnik koji ćete poneti sa sobom na sledeće putovanje.

ID Oglasa: #161878737
Informacije

 

Garancija 14 dana od datuma preuzimanja proizvoda!



Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

 


PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.