slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Uvijac za kosu Rozia

2.100 din

Beograd
102
1
pre 14 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
NikolaShop
Član od 02.11.2020.
Svi oglasi
Uvijač za kosu Rozia Turmalin belo / zlatni uvijač za kosu - 2 temperature upotrebe - 3 dizajnerske cevi. Vreme zagrevanja od 30 sek. Želite da izgledate spektakularno? Znamo, želimo da izgledate bolje nego ikad. Stoga vam predstavljamo novi uvijač za kosu Tourmaline White / Gold, model dizajniran da bez problema napravite frizuru koju želite. Ovo je neverovatan model, koji će vam omogućiti da imate uvojke koje želite i to uz najbolju negu. To je neverovatno!
Ovaj uvijač  je jedno od najboljih koje ćete danas naći. Ova pegla za kovrčanje ima 3 dizajnerske cevi prečnika od 25 mm, tako da možete dobiti uvojke koje želite. Pored toga, ovaj model se savršeno prilagođava onome što tražite,   činjenici da ima dve temperature upotrebe. Ovaj model takođe održava vašu kosu ja BBC čom, jer oslobađa jone i na taj način je popravlja - nećete je spaliti upotrebom! Brz je i lak za upotrebu, jer ima vreme zagrevanja od 30 sekundi, tako da možete biti spremni za kratko vreme.
• Uvijač za kosu sa dve temperature upotrebe Uvijač sa 3 dizajnirane cevi o Prečnik cevi: prečnik 25 mm
• Snaga: 40V-59V
• 2 režima temperature: 170 ° C i 220 ° • Oslobađa jone popravljajući kosu 30 sekundi vreme zagrevanja
•Napon: 100-240V
•Materijal: keramika i metal •Dimenzije: 8,6 * 7 * 33,5 cm





Ako želite da poručite proizvod možete ostaviti sledeće podatke:
>Ime i Prezime
> Mesto ili Grad
>Ulica i broj
>Kontakt telefon
Napomena: Robu šaljemo isključivo Post expressom i plaća se pouzećem.
Takodje možete pogledati i našu kompletnu ponudu klikom na rubriku "svi oglasi"
Hvala na razumevanju i kupovini.
ID Oglasa: #122557000
Informacije
PRODAJEMO ISKLJUČIVO NOVE PROIZVODE ! ! !

Za dalje informacije, možete me kontaktirati na telefon, ovde na sajtu KupujemProdajem, ili na aplikacijama Viber i WhatsApp.

Od momenta poručivanja očekivani rok isporuke je do 2 radna dana. Informacije o terminu isporuke dobićete od kurirske službe Post Ekspress.
Hvala na razumevanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.