slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

VOGOE 5 u 1 punjiva četka za piling lica

3.000 din

Novi Sad
Dostupno odmah
11
1
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Roba Swiss
Član od 04.06.2015.
Svi oglasi
  • Predmet uvezen iz Švajcarske
  • Nov, nekorišćen 
  • Testiran, garancija na ispravnost
  • Prve fotografije i opis preuzete uglavnom sa sajta Amazon za navedeni predmet
  • Ostatak fotografija i opisa lično fotografisano i dodato te predstavljaju stvarno stanje i izgled opisanog proizvoda

 

  • Dolazi bez originalne kutije koja se raspala prilikom transporta

 

Okretanje od 360° u smeru suprotnom od kazaljke na satu – Snažna rotacija četkice za lice može da odbaci prljavštinu, ulje, šminku, znoj, zanoktice, mrtve ćelije i druge toksine, otkrije zdravu kožu i poveća elastičnost kože. Ne morate da vršite pritisak na kožu da biste je očistili, ovaj rezultat čišćenja kože lica četkom je 6 puta efikasniji od pranja ruku.

3 režima čišćenja - 3 podešavanja brzine i 5 četkica za čišćenje čine ga pogodnim za sve tipove kože kao što je koža sklona aknama. Ova četkica za okretanje lica može zadovoljiti vaše potrebe za čišćenjem različitih stanja kože u različito vreme. Ako imate osetljivu ili suvu kožu, možete odabrati najmanju brzinu.

USB Tipe-C punjivi – baterija od 600 mAh može da izdrži 30 dana normalne svakodnevne upotrebe sa samo 1 sat za potpuno punjenje. Ova električna četkica za lice je prenosiva za nošenje i punjenje i ne morate da se bavite baterijama.

Napredna četka za čišćenje - Nanesite super mekim najlonskim materijalom. Mekom i finom četkom bolje je doći do područja koja se teško čiste, kao što su bočne strane nosa i T-zona. Bez oštećenja vaše kože, poboljšava učinak sredstva za uklanjanje šminke i sredstva za čišćenje i pomaže u sužavanju pora i osvežavanju kože.

IPKS7 vodootporan – ovaj piling za lice možete koristiti u kadi ili pod tušem da biste bezbedno i pogodno uradili piling lica, tela i stopala. Uređaj je vodootporan celom telu i može se potopiti u vodu, samo čvrsto stavite gumeni utikač na priključak za punjenje da bi port ostao suv.

k10

ID Oglasa: #162395337
Informacije

*Robu šaljemo postexpresom danas za sutra

*Mogućnost ličnog preuzimanja u Novom Sadu uz predhodni dogovor

*Dostupni za sva pitanja svaki dan od 07 do 23 časova

* Poziv, SMS, viber, poruka na KP

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.