slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Alopexy 5% Minoksidil efektno zaustavlja opadanje kose

6.500 dinFiksno

Beograd
Dostupno odmah
219
10
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Aleksandar-Regaine-Pene
Član od 06.02.2023.
Svi oglasi

ALOPEXY 5% MINOKSIDIL – efektno zaustavlja opadanje kose – pakovanje za 3 meseca - PIERRE FABRE – made in France

Ovaj proizvod je za primenu na koži isključivo je namenjen muškarcima koji pate od androgenetske alopecije, tj. značajnog, svakodnevnog i pojačanog gubitka kose. Kod muškaraca, androgenetska alopecija se prvo manifestuje kao proređivanje kose na zaliscima. Gubitak kose će se kasnije pojaviti i na kruni-vrhu glave. Zatim će proređena područja na zaliscimaa i vrhu glave postati veća, postepeno vodeći do ćelavosti. Minoxidil 5% Alopexy iz Pierre Fabre se ne preporučuje ženama.

 

DOZIRANJE I MERE OPREZA PRI UPOTREBI
Nanesite dozu od 1 ml dva puta dnevno na teme, počevši od centra područja koje se tretira. Ova doza Alopexy 5% mora se poštovati bez obzira na obim tretiranog područja. Dnevna doza minoksidila 5% ne sme preći 2 ml. Alopexy 50 mg/ml se ne sme koristiti kod dece mlađe od 18 godina i kod osoba starijih od 65 godina zbog nedostatka podataka o sigurnosti i efikasnosti.

 

KAKO SE KORISTI ALOPEXY 5%?

Rasporedite proizvod vrhovima prstiju kako biste pokrili celo područje temena koje se tretira. Pre i posle nanošenja rastvora, temeljno operite ruke.

  • Nanesite na potpuno suvu kosu i teme.
  • Sigurnosni čep za decu mora se ukloniti pritiskom na čep i okretanjem u suprotnom smeru kazaljke na satu (na levo). Samo indikator za zaštitu od otvaranja treba ostati na bočici.
  • Pipeta prisutna u Alopexy 5% omogućava vam precizno uzimanje 1 ml rastvora kako biste ga rasporedili po celom tretiranom području.
  • Za veća područja, možete koristiti aplikator u obliku spreja: prilagodite dozirnu pumpu na bočicu tako da je zavrnite.
  • Za nanošenje: usmerite pumpu prema sredini tretiranog područja, pritisnite jednom i rasporedite proizvod vrhovima prstiju kako biste pokrili celo tretirano područje. Potrebno je 6 prskanja da biste naneli dozu od 1 ml.
  • Isperite kanilu i pipetu toplom vodom posle svake upotrebe.

ROK TRAJANJA TRENUTNOG LAGERAJE 10/2026, A POREKLO JE SA EU TRZISTA

 

Šaljem Postexpressom na adresu koju ostavite putem KP poruka, a plaćanje je pouzecem. Poštarinu placa kupac.  

 

PODATKE OSTAVITI U FORMI

Ime i prezime

Ulica i broj

Grad i poštanski broj

Kontakt telefon  

 

Više informacija putem KP poruka, pozivom, SMS-om, Viber-om.

ID Oglasa: #163811108
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.