slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Profesionalni trimer za bradu, mašinica za muškarce

2.600 din

Kragujevac
41
1
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Pactum
Član od 10.01.2024.
kp izlog
Profesionalni trimer za bradu, mašinica za muškarce SUPRENT

 

Oštra i vrhunska oštrica - Ovaj profesionalni trimer za bradu koristi moćan 7000RMP motor sa super oštrim sečivima od nerđajućeg čelika za precizne rezove bez povlačenja kose. Doživotno samobrusno sečivo, što ga više koristite, oštrije će biti.


57 precizne dužine sečenja - Profesionalni trimer dolazi sa tri štitnika za podrezivanje brade različite dužine, 1-10 mm za kratku bradu, 3-11 mm za bradu srednje dužine i 13-21 mm za dugu bradu, pričvrstite desni češalj za personalizovano sečenje i vajanja.


Snažan motor - Profesionalni akumulatorski trimer ima motor velike brzine od 7000 obrtaja u minuti za savršeno sečenje brade. Sa manje od 68 decibela, ovaj aparat za šišanje može se oprostiti od drugih dosadnih mašina i dobiti moderan stil u udobnosti.


Litijumska baterija velikog kapaciteta - Ugrađena punjiva visokokvalitetna litijum-jonska baterija za dug vek baterije. Može se koristiti neprekidno oko 60 minuta nakon punjenja u trajanju od 1,5 sata. Često punjenje nije problem i zadovoljava osnovnu svakodnevnu upotrebu.


Idealni poklon set - Savršen kao poklon za godišnjicu, rođendan, poklon za Dan zaljubljenih ili božićni poklon za vašeg muža, verenika ili dečka.

 

NAPOMENA: Na poslednjim slikama je proizvod slikan uživo.
ID Oglasa: #162168324
Informacije

Predmeti su uglavnom nekorišćeni, u originalnom pakovanju, uveženi iz Švajcarske, ukoliko nije drugačije naglašeno u oglasu.  

 

  • Slanje AKS-om u celoj Srbiji - PostExpress ukoliko insistirate
  • Lično preuzimanje u Kragujevcu
  • Radna garancija, testirate prilikom preuzimanja, ukoliko nešto nije u redu rešavamo u najkraćem roku

Kontakt: 065 227 56 32

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.