slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

The Bearded Man Company 24 x 2 ml mirisnih ulja za bradu

2.600 din

Beograd
25
1
pre 10 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi
  • Advent kalendar prepun ulja za bradu!
  • Sadrži 24 x 2 ml mirisnih ulja za bradu
  • Savršeno za svakoga čija je brada rival Deda Mrazovoj
  • Ulje za bradu je 100% prirodno
  • Dimenzije: približno 31 cm x 20 cm x 2 cm



Da li ste spremni da vaše lice bude prekriveno krznom? Da li želite manje oštru, već bradu koja je glatka poput vožnje sankama?   Onda dodajte ovaj Bearded Man Beard Oil Advent Calendar vašem spisku Božićnih poklona (ili, znate, prosledite link nekome ko želi da vam ugodi)!

Niko ne želi sveže obrijanog Deda Mraza, tako da su brade deo Božića isto kao i ukrašene jelke , prejedanje i porodično uzbuđenje.  Zato je ovaj advent  kalendar  ulja za bradu dizajniran da vam brada bude meka poput pretnje Deda Mraza da će napuniti čarape nestašne dece ugljem.

Svakog dana decembra (pa, do 24. ) imaćete potpuno novo, 100% prirodno, mirisno ulje za bradu. Bočice sadrže po 2 ml, pa će vam trajati duže od samo jednog dana, što znači da će te ih koristiti i nakon Božića!

Dakle, odmorite se, veseli bradati muškarci (i žene), vaše brade će biti mekše i glađe od novog snega koji pada ovog Božića, ali samo ako danas naručite svoj Bearded Man Beard Oil Advent Calendar!

 



Koje će biti vaše omiljeno?
Bay Rum, Bergamot, Black Coffee, Cedarwood, Driftwood, Fresh Cut Grass, Irish Moss, Leather, Lavender, Mahogany, Nag Champa, Oak Barrel, Oak Moss, Race Day, Rain Forest, Rio, Rosemary, Sandalwood, Sicilian Lemon, Spanish Orange, Steel, Tobacco, Unscented and Walk in the Woods. ’

ID Oglasa: #161855760
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.