slika
slika
1 od 2

Akcija-Avon Anew krema protiv podočnjaka

699 din

Novi Sad
Dostupno odmah
17
2
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Irena
Član od 19.01.2021.
Svi oglasi

Novi član Vitamin C porodice, nova navika u tvojim ritualima nege!  Krema za područje oko očiju, saveznik za posvetljavanje podočnjaka.

Spremi se za nezaustavljivu blistavost! Za vidljivo svetlije i elastičnije područje oko očiju! Za odmoran i svež izgled!

 • C kompleks

 • Antioksidansi

 • Korekcija tamnih podočnjaka

 • Klinički testirana i odobrena od strane dermatologa

Nakon prvog korišćenja* posvetljuje kožu oko očiju i čini je blistavom. Tokom vremena** vidljivo umanjuje pojavu podočnjaka.

 

*Zasnovano na kliničkoj studiji sa 124 osobe.

**Zasnovano na kliničkoj studiji sa 124 osobe nakon dve nedelje upotrebe.

Da li si znala?  

 

Vitamin C može da se koristi tokom cele godine, a tokom leta on deluje zaštitno poput suncobrana. Pomaže u zaštiti od slobodnih radikala koji ubrzavaju proces starenja i štetno deluju na telo tokom čitave godine, iako se uglavnom formiraju tokom izlaganja suncu.

 

Lično preuzimanje u Novom Sadu ili slanje PostExpresom. Pogledajte i ostale moje oglase možda pronađete još nešto zanimljivo i uštedite na poštarini, jer za više poručenih proizvoda plaćate samo jednu poštarinu.

 

 

ID Oglasa: #162223736
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.