slika
1 od 1

BH GIMME GRIP Šampon za teksturu za beživotnu kosu 400ml

1.937 din

Čurug
13
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop
Član od 25.11.2016.
kp izlog

Bed Head Gimme Grip šampon za teksturu beživotne kose!  Dopada vam se osećaj svežine i drugog dana nakon pranja kose? Gimme Grip šampon stvara teksturu tako što momentalno obogaćuje kosu dajući joj formu i volumen sveže oprane kose.

DEJSTVO:

1.  Kosa pamti i zadržava volumen

2.  Oslobađa kosu od naslaga koje je otežavaju.

BENEFITI:

1.  Volumen ne mora da opadne! Volumen se može obnoviti tokom dana ili noći.

2.  Kosa je osvežena i spremna za stilizovanje.

KOME JE NAMENJEN?

Idealan je za tanku ili srednje gustu beživotnu kosu.

UPOTREBA:

Nanesite dovoljnu količinu šampona da se napravi pena, umasirajte ga a potom isperite. Za maksimalne rezultate nastavite sa Gimme Grip regeneratorom za teksturu. Želite još izraženiju teksturu? Uvrstite neki od naših Bed Head stajling proizvoda u svoju rutinu! Da li vam gravitacija vuče frizuru na dole? Nežnim gužvanjem vratite kosi željeni oblik.

OSNOVNI SASTOJCI:

Uploader™ tehnologija, sistem pranja kose penom.

 

Veličina: 400 ml   Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om.  
ID Oglasa: #146959679
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.