slika
slika
slika
slika
1 od 4

Bioderma Tonirna krema protiv hiperpigmentacija

2.000 din

Bor
Dostupno odmah
18
1
pre 13 dana
Odgovara na 68% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Goran
Član od 13.10.2017.
Svi oglasi
*Novo nekorišćeno*



BIODERMA PHOTODERM M tonirana SPF 50+ 40ml

Opis. . . .
Tonirna krema protiv hiperpigmentacija

Opis

  • BIODERMA PHOTODERM M - tonirana krema protiv hiperpigmentacija SPF50+ / UVA 38, 40MLPhotoderm M pruža najpogodniju zaštitu od UV zraka (opekotina od sunca, alergija itd), dok zahvaljujući ekskluzivnom Cellular bioprotection™ patentu pruža i unutrašnju biološku zaštitu. Ovaj patent podstiče prirodne mehanizme odbrane od sunčevog zračenja, štiti ćelijsku DNK i sprečava foto-starenje kože.

  • Photoderm M sadrži glabridin, aktivni sastojak koji inhibira tirozinazu, enzim koji ima ključnu ulogu u melanogenezi. Ovo pomaže da se ograniči proces nastanka hiperpigmentacija u koži.

  • Pruža veoma visoku UVA/UVB zaštitu i zaštitu od snopa plave
  • svetlosti.
  • Tretira hiperpigmentacije, kao što je trudnička maska, prouzrokovane snopom plave svetlosti na osetljivoj koži.

  • Pomaže u prevenciji pigmentacionih fleka, smanjuje njihovu pojavu i ograničava pojavu recidiva.

  • Ujednačava ten i obezbeđuje visokoku pokrivnu moć.

Veoma dobra tolerancija - Nekomedogeno - Vodootporno

Način upotrebe:
Nekoliko puta na dan – tokom perioda izlaganja suncuNaneti obilato i ravnomerno pre izlaganja suncu (manja količina proizvoda smanjuje nivo zaštite od sunca). Ponavljajte postupak često, pre i nakon plivanja, trljanja peškirom ili sportskih aktivnosti. Ne izlažite bebe i malu decu suncu. Prekomerno izlaganje suncu je štetno po vaše zdravlje. Pakovanje: 40ml
ID Oglasa: #165894032
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.