slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Čarobno ulje australijskog čajevca protiv bora, akni, ožilja

599 din

Beograd
Dostupno odmah
156
7
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alex Shop
Član od 14.07.2017.
kp izlog

AKNE, BORE, OŽILJCI I PIGMENTACIJE definitivno se mogu izlečiti uz pomoć 100% prirodnog ulja koje je osvojilo ceo svet. Ulje koje ima najbolje karakteristike od svih lekovitih ulja ikada napravljenih.

Za kožu sklonu aknama pomešati 2 kapi ulja čajevca sa 1 kašičicom kokosovog ulja i naneti pomoću vate na zahvaćeno područje, oprati nakon 30 minuta, Deluje na fleke i mrlje.
Eterično ulje australijskog čajevca je vrhunskog terapeutskog kvaliteta. Ekstrahovan metodom parne destilacije bez upotrebe bilo kakvih hemikalija.

Ulje čajevca starog drveta pomaže u otčepljivanju folikula dlake i hrani vaše korenje. Da biste koristili ulje čajevca za rast kose, pomešajte nekoliko kapi ulja čajevca sa bilo kojim osnovnim uljem (kokos, jojoba, badem). Dobro promešajte i umasirajte smešu na kožu glave. Dobro isprati. Mešavina bi trebalo da bude osvežavajuća i imaće efekat peckanja na vašem skalpu.

Ulje čajevca možete naneti na kosu na mnogo načina, jednostavnim umasiranjem ulja na kožu glave ili dodavanjem nekoliko kapi svom omiljenom šamponu.

Drvo čaja ima lekovit, svež miris kamfora. Botanički naziv: Melaleuca Alternifolia

Zemlja porekla: Australija, Novi Zeland i Južni Vels

✔ NEGA KOŽE:  Da biste smanjili upalu, iritaciju kože, napravite rastvor od jedne kašičice kokosovog ulja, pet kapi ulja čajevca i pet kapi ulja lavande. Nanesite ovo na kožu svaki dan. Za lečenje akni, dodajte nekoliko kapi u svoju hidratantnu kremu i nanesite je na područje zahvaćeno aknama. Dobićete mlađu kožu.
✔ NEGA KOSE:  Da biste podstakli rast kose, dodajte nekoliko kapi ulja u svoje redovno ulje i umasirajte ga u kožu glave. Da biste se rešili peruti, dodajte dve do tri kapi ovog ulja u šampon.
✔ ORALNA NEGA:  Dodajte kap ovog ulja u vodu da napravite domaću vodicu za ispiranje usta. Da biste napravili domaću pastu za zube, pomešajte par kapi kokosovog ulja, ulja čajevca sa kašičicom sode bikarbone.  Ubiće bakterije koje izazivaju loš zadah,  smanjuje rizik od karijesa, a takođe umiruje upaljenu kožu u ustima. Jednom nedeljno sterilišite četkicu za zube u vodi pomešanoj sa kapljicom ovog ulja.
✔ NEGA STOPALA:  Poznato je da se antigljivična svojstva ovog ulja bore protiv gljivica na noktima i pomažu u opuštanju tabana.
✔ POBOLJŠAVA RASPOLOŽENJE:  Da biste opustili svoje telo i um, dodajte nekoliko kapi ovog eteričnog ulja u vodu za kupanje. Osvežava Vaše telo, a aroma umiruje um. Takođe, koristite ga u difuzoru da opustite svoje telo i um.

Naše esencijalno ulje australijskog čajevca je 100% čisto, nerazređeno i prirodno. Bez aditiva.

Prednosti esencijalnog ulja čajevca:

  • Prirodno sredstvo za čišćenje kože,
  • Prirodni antiseptik,
  • Prirodno dezinfekciono sredstvo,
  • Prirodno sredstvo protiv gljivica,
  • Prirodna oralna nega,
  • Prirodna kontrola štetočina,
  • Prirodni dezodorans,
  • Svojstva protiv peruti.

Čarobno ulje australijskog čajevca protiv bora, akni, ožiljaka…

 

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

ID Oglasa: #143118964
Informacije

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.